Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας με δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin και κορυφαίος mentor chef Λευτέρης Λαζάρου / Lefteris Lazarou επισκέπτεται για άλλη μια φορά τη Θεσσαλονίκη και τα ευρωπαϊκών προδιαγραφών εργαστήρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για ένα από τα masterclasses της χρονιάς!
Θεματικές Ενότητες: - ΦΙΛΕΤΟ ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ - ΣΑΓΑΝΑΚΙ (ΤΥΡΙ ΤΑΛΑΓΑΝΙ) ΜΕ ΖΕΛΕ ΤΟΜΑΤΑΣ - ΠΑΣΤΙΝΑΚΙ ΡΙΖΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΨΑΡΟ - ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στα 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00 – 21:00 Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετόχης: Χριστίνα Δημητρακοπούλου
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος