Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Culinary Innovation με τον βραβευμένο chef, Λευτέρη Λαζάρου

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Λευτέρης Λαζάρου, Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές του τομέα Τουρισμού & Γαστρονομίας

Περιγραφή σεμιναρίου

Μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας με δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin και κορυφαίος mentor chef Λευτέρης Λαζάρου / Lefteris Lazarou επισκέπτεται για άλλη μια φορά τη Θεσσαλονίκη και τα ευρωπαϊκών προδιαγραφών εργαστήρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για ένα από τα masterclasses της χρονιάς!

Θεματικές Ενότητες:
- ΦΙΛΕΤΟ ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑΣ
- ΣΑΓΑΝΑΚΙ (ΤΥΡΙ ΤΑΛΑΓΑΝΙ) ΜΕ ΖΕΛΕ ΤΟΜΑΤΑΣ
- ΠΑΣΤΙΝΑΚΙ ΡΙΖΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΨΑΡΟ
- ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στα 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00 – 21:00
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετόχης: Χριστίνα Δημητρακοπούλου

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.