Εισηγητής
Γλυνός Αντώνης Korleone ,
F&Β Manager (Sant Anna Mykonos, Kensho Boutique Hotel, Minister Business Restaurant)
Δαλιανης Δημήτρης,
Chef (Su Casa, Eat & Fit – Skai TV, HILTON Copenhagen)
Καλαποθάκος Παναγιώτης,
Barista (Owner of La Casa del Cafe)
Κεμανίδη Σοφία,
Fine Dining Service (Principote Panormos, Nammos Mykonos)
Λάγιος Χρήστος,
Bartender – Bar Manager (YTON project, Nice n Easy, 360, SantAnna Mykonos, Astir Beach)
Πετράκης Χριστόφορος,
Restaurant Captain
Σε ποιους απευθύνεται
Σε σπουδαστές κι αποφοίτους σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων
Σε όσους απασχολούνται ή επιθυμούν να απασχοληθούν στον επισιτιστικό τομέα και αποβλέπουν σε μια περιεκτική και εμπεριστατωμένη γνώση του χώρου σε σύντομο χρονικό διάστημα
Σε ιδιοκτήτες χώρων εστίασης που επιθυμούν καλύτερο έλεγχο και δυνατότητες βελτίωσης της επιχείρησής τους