Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Creative Photography

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ - Αθήνα
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Design/Photo/Video/ Audio

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες φωτογράφους, αρχάριου και μεσαίου γνωστικού επιπέδου.

Σκοπός

Σκοπός του εισαγωγικού αυτού σεμιναρίου είναι η βασική φωτογραφική κατάρτιση στα δημοφιλέστερα είδη φωτογραφίας και τη δημιουργία του πρώτου portfolio, που θα αποτελείται από τις φωτογραφίες που θα δημιουργήσουν οι συμμετέχοντες στα πλαίσια φωτογραφικών ασκήσεων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη φωτογραφική τέχνη. Από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας και την αποτύπωσή της φωτογραφικά, μέχρι την επεξεργασία της στον ψηφιακό σκοτεινό θάλαμο και την έκθεσή της με σύγχρονα μέσα, το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο να καλύψει όλα τα στάδια της φωτογραφικής καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ο εισηγητής του σεμιναρίου, φωτογράφος Αναστάσης Πρωτοπαπάς, θα σας μυήσει στα μυστικά της δημιουργικής φωτογραφίας μέσα από μια σειρά θεματικών παρουσιάσεων και ευχάριστων, πρακτικών workshops πάνω στα βασικότερα είδη φωτογραφίας όπως η Φωτογραφία Πορτραίτου, η Φωτογραφία Τοπίου και η Φωτογραφία Αντικειμένων (still life) μεταξύ άλλων, καλύπτοντας τόσο το τεχνικό, όσο και το καλλιτεχνικό κομμάτι της Φωτογραφίας.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις παρακάτω διδακτικές ενότητες:

  • Ανατομία της φωτογραφικής μηχανής/ Τα βασικά στοιχεία της φωτογράφισης/ φωτογραφική σύνθεση/ H ματιά του φωτογράφου.
  • Pinhole Camera Workshop (Δημιουργία μιας αυτοσχέδιας φωτογραφικής μηχανής και φωτογράφιση / εμφάνιση αναλογικής φωτογραφίας με τη χρήση χημικών και του σκοτεινού θαλάμου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.).
  • Still Life Photography Workshop.
  • Masters of Photography seminar.
  • Portrait Photography Workshop.
  • Introduction to Landscape Photography.
  • Light Painting Photography Workshop.
  • H εικόνα της πόλης: Street Photography & Urban Exploration.
  • Night & Flash Photography Workshοp
  • Ψηφιακός Σκοτεινός Θάλαμος (Adobe Photoshop Lightroom)/ Το φωτογραφικό Πορτφόλιο/ Formal Group Critique Session.

Πληροφορίες συμμετοχής

*Για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ισχύει έκπτωση στα δίδακτρα. Ειδικές τιμές ισχύουν επίσης για ανέργους, φοιτητές και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού.

Ημέρες & Ώρες υλοποίησης: Δευτέρα 17:00 – 21:00

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το οποίο είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΟΠΠΕΠ*) με Κωδικό Αδείας: 2000099.

*Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.).

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.