Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Menu Degustation - Γαστρονομικό μενού

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Κυριάκος Λύρας, Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Γαστρονομίας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεματικές Ενότητες :

  • Amuche buche
  • Σούπα
  • Κρύο ορεκτικό
  • Ζεστό ορεκτικό
  • Sorbet
  • Κυρίως πιάτο
  • Pre dessert

Πληροφορίες συμμετοχής

Διεξαγωγή: Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 | 13:00 - 18:00 και Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 | 12:00-17:00

Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Εγγραφές: κα Κιμιώνη (4ος όροφος)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.