Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Χριστουγεννιάτικα γλυκά αρτοσκευάσματα από γειτονικές χώρες τις Ευρώπης. Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να δώσει γνώση πάνω στις κινήσεις και τεχνικές στο χώρο της αρτοποίησης, στην διαχείριση των πρώτων υλών, συνδυάζοντας θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στην παρασκευή εορταστικών αρτοσκευασμάτων. Θεματικές Ενότητες: · “Ice cream Sicilian brioche’’ αφράτη γλυκιά ζύμη μαγιάς με χειροποίητο παγωτό σε COLD STONE ICE CREAM MACHINE · “Christollen” γλυκό ψωμί με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς · “Berliner donuts” με πραλίνα, μαρμελάδα ροδάκινο και μαρμελάδα βατόμουρο. · “Panettone” ιταλικό γλυκό ψωμί με φρούτα γλασέ και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς · “Chocolate Bamka” bread ψωμί σοκολάτας
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Κορτσινίδης
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος