Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Αρτοσκευάσματα

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Ιωάννης Αθανασόπουλος - Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε σπουδαστές, αποφοίτους και επαγγελματίες Γαστρονομίας

Περιγραφή σεμιναρίου

Χριστουγεννιάτικα γλυκά αρτοσκευάσματα από γειτονικές χώρες τις Ευρώπης. Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να δώσει γνώση πάνω στις κινήσεις και τεχνικές στο χώρο της αρτοποίησης, στην διαχείριση των πρώτων υλών, συνδυάζοντας θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στην παρασκευή εορταστικών αρτοσκευασμάτων.

Θεματικές Ενότητες:
· “Ice cream Sicilian brioche’’ αφράτη γλυκιά ζύμη μαγιάς με χειροποίητο παγωτό σε COLD STONE ICE CREAM MACHINE
· “Christollen” γλυκό ψωμί με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς
· “Berliner donuts” με πραλίνα, μαρμελάδα ροδάκινο και μαρμελάδα βατόμουρο.
· “Panettone” ιταλικό γλυκό ψωμί με φρούτα γλασέ και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς
· “Chocolate Bamka” bread ψωμί σοκολάτας

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες: κ. Κορτσινίδης

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.