Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Βασικές Αρχές Facility Management - Η σύγχρονη προσέγγιση του Facility Management

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
GEP GROUP
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Βιομηχανία & Τεχνικά

Εισηγητής

Λειτουργία & Συντήρηση Εγκαταστάσεων, Επικοινωνία: Αντώνης Βώσσος
Υπηρεσίες Φύλαξης: Σπύρος Κυριακάκης

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΩΣΣΟΣ
Τεχνικός Διευθυντής τεχνικής εταιρείας συντήρησης κτιρίων με αρμοδιότητες την οργάνωση, εποπτεία, επίβλεψη και συντονισμό συνεργείων συντήρησης (συντήρηση ψυκτικών, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων καθώς και εγκαταστάσεων υποσταθμών μέσης τάσεως, Η/Ζ, πυροσβεστικών συγκροτημάτων κτλ), εκτέλεσης παντός τύπου Η/Μ έργων και κατασκευών αλλά και έργων ανακαινίσεως καταστημάτων και γραφειακών χώρων. Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιά: Εισηγητής στο μάθημα «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» που διδάσκεται στο 3ο Εξάμηνο του μεταπτυχιακού τμήματος των LOGISTICS.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ
Security Director PCS2. Εκπαιδευτής ενηλίκων και Επιστημονικός Σύμβουλος ΕΟΠΠΕΠ (ΕΒ 22487) Διεθνής Εκπαιδευτής και Εξεταστής BECCA (Α.Μ: 2109), Διδάσκων σε Κολέγια (Α.Μ. Υπ. Παιδείας 149/2008) Εγκληματολόγος, συγγραφέας, εκπαιδευτής επισκέπτης Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης/ΓΕΕΘΑ αναγνωρισμένος από το ΝΑΤΟ, για θέματα "βαριάς εγκληματικότητας" (NOS/1992). Πιστοποιημένος Security Manager, για όλη τη Ευρώπη/ ΝCFE/ Award No IIQ 3288 Δημιουργός του έργου "Police Science and Border Policeology" και αρκετών πρωτοποριακών θεμάτων ασφαλείας, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, τ. διδάσκων Αστυνομικές Ακαδημίες Αθήνας (Σχολή Εθνικής Ασφαλείας) και Τιράνων (Strategic Command Course).

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους όσους ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν στα θέματα του Facility Management.

Σκοπός

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν ένα ενιαίο βασικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο, το οποίο θα τους επιτρέψει να παρακολουθήσουν στην συνέχεια πιο εξειδικευμένα σεμινάρια

Περιγραφή σεμιναρίου

H GEP έχει διαμορφώσει με την υποστήριξη του HFMA - Hellenic Facility Management Association – ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο θα αποτελέσει τη βάση της εκπαίδευσης του Facility Management. Πρόκειται για το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, Facility Management, στην Ελλάδα..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:
• Τι είναι το Facility management
• Ποιες είναι οι Υπηρεσίες του FM hard και soft.
• Τι ζητά ο πελάτης από τον Facility Manager (FM) και τι πρέπει να ζητά ο FM από τον πελάτη για να πετύχει τους στόχους του
• Νομικές απαιτήσεις και κίνδυνοι
• Ειδικά θέματα
o Συντήρηση εγκαταστάσεων
o Κατάρτιση και έλεγχος του σχετικού Προϋπολογισμού ευθύνης PM
o Service level agreements (SLAs)με πραγματικό case study
o Κύριοι Δείκτες Απόδοσης (Key Performance Indicators, KPIs).και παραδείγματα υπολογισμού
o Διαπραγματεύσεις
o Επικοινωνία
o Διαχείριση παραπόνων
• Υπηρεσίες Καθαρισμού
• Υπηρεσίες Φύλαξης - Ιδιωτική Ασφάλεια

Πληροφορίες συμμετοχής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 εκπαιδευτικές ώρες

Κόστος Συμμετοχής

290€+ΦΠΑ

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.