Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Θεματικές Ενότητες:
- Γευστική ανάλυση σε πάνω απο 50 βασικες ετικέτες της αγοράς μας, σε όλες τις κατηγορίες αλκοολούχων και λικέρ. - Μεθόδοι οργάνωσης, χρήσης των εργαλειών του μπάρ, κοστολόγηση ποτών και cocktail αλλα και ανάλυση customer service. - Ανάλυση στην ιστορία και εξέλιξη του μπαρτέντερ και των cocktails. - Κατανόηση και χειρισμός υλικών όπως ο πάγος, το σιρόπι και ο πουρές φρούτων. - Εντατική εξάσκηση σε περισσότερες απο 40 cocktail συνταγές, κλασσικά και μοντέρνα κλασσικά. Πότε δημιουργήθηκαν, πώς έγιναν παγκοσμίως γνωστά και πώς μπορείτε εσείς να τα φτιάχνετε για τους δικούς σας πελάτες σήμερα.
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στα 2241-240840, Δευτέρα ως Παρασκευή, 10:30 - 15:30 Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετόχης: Σύμβουλοι Εκπαίδευσης
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος