Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Πρόγραμμα εξειδίκευσης στις μοντέρνες τεχνικές ζαχαροπλαστικής. Θεματικές Ενότητες: - Εστιατορικό επιδόρπιο και σύνθεση πιάτου με νέες τεχνικές - Σύγχρονη παρουσίαση και γαρνίρισμα γλυκών ζαχαροπλαστείου - Προτάσεις μπουφέ ξενοδοχείου - Mignardise - Τεχνικές καλλιτεχνικής Καραμέλας - Σοκολάτα (decor και καλλιτεχνική σοκολάτα) - Advanced αρτοποιεία και πρωινό αρτοποιείων και ξενοδοχείων - Γλασα, επικαλύψεις - Μοριακή ζαχαροπλαστική/ ξηρός πάγος/ υγρό άζωτο Δυνατά Σημεία: - Απόκτηση εξειδικευμένων δεξιοτήτων στο χώρο της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής - Απόκτηση γνώσεων επιπέδου σύγχρονων ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων, ξενοδοχείων στα οποία συναντώνται νέες τάσεις και υψηλή ζαχαροπλαστική
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες- Δηλώσεις συμμετοχής: κος Σταμάτης Χριστοδούλου (2ος όροφος)
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος