Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Certificate in Management and Leadership Skills (MLS)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΚΕΔΙΒΙΜ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Δρ. Ηλίας Καπουτσής
Μαρία Βακόλα
Καλυψώ Καραντινού
Αντωνία Λαμπάκη
Ιωάννης Θάνος
Σεραφείμ Βολίωτης
Δημήτρης Λυμπερόπουλος
Χρήστος Τσαγκλής

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που εργάζεται ή επιθυμεί να εργαστεί στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα καθώς και σε εταιρείες κάθε κλάδου που επιθυμούν να ενισχύσουν το προσωπικό τους με δεξιότητες που απαιτεί το σύγχρονο επιχειρείν. Οι εκπαιδευόμενοι απαιτείται να έχουν τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου και καλή γνώση αγγλικών (τουλάχιστον σε επίπεδο B2 First (FCE) ή αντίστοιχου τίτλου).

Περιγραφή σεμιναρίου

Σύμφωνα με όλες τις σχετικές μελέτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (π.χ., ΣΕΒ, Adecco, World Economic Forum, Forbes), η αναντιστοιχία που υπάρχει σε επαγγέλματα προτεραιότητας αποδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης με βάση τις ανάγκες της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, το προτεινόμενο πρόγραμμα αποτελεί το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα κατάρτισης στην Ελλάδα που επιχειρεί να καλύψει συνολικά την ανάγκη αυτή μειώνοντας το χάσμα μεταξύ δεξιοτήτων που ζητούν οι εργοδότες και δεξιοτήτων που διαθέτουν οι εργαζόμενοι.Το πρώτο πρόγραμμα κατάρτισης που εκπαιδεύει εργαζομένους σε νέες δεξιότητες που ζητά η αγορά σήμερα και θα αποτελούν προαπαιτούμενο αύριο. Οι δεξιότητες αυτές έχουν καταγραφεί από όλους τους διεθνείς οργανισμούς και επιχειρήσεις ως οι πλέον αναγκαίες δεξιότητες μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από καινοτομία και επιταχυνόμενη αλλαγή. Το MLS πρωτοπορεί και ενισχύει αυτές τις δεξιότητες αξιοποιώντας τη φιλοσοφία ‘Μαθαίνω δρώντας’.Το πρόγραμμα αποτελεί μια πλατφόρμα διαφόρων δράσεων με σκοπό την ενίσχυση των δεξιοτήτων του στελεχιακού δυναμικού της χώρας. Σχεδιάζονται πρωτοποριακές δράσεις (talk shows, διαγωνισμοί, ενημερωτικά videos, κλπ) όπου οι απόφοιτοι του προγράμματος θα μπορούν προνομιακά να τα παρακολουθούν και να εξελίσσουν τις γνώσεις τους.

Πληροφορίες συμμετοχής

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 84 ωρών ή 14 εβδομάδων (28 τρίωρες διαλέξεις) και προσφέρεται 2 φορές μέσα στο ακαδημαϊκό έτος.
Η ερχόμενη περίοδος διδασκαλίας θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2019 και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2020.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού.
To Πρόγραμμα εντάσσεται στην επιδότηση ΛΑΕΚ 0,24%.
Παρέχεται έκπτωση 10% στους απόφοιτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, 15% για πλέον των τριών εταιρικών συμμετοχών και 20% σε περιορισμένο αριθμό ανέργων (που να μην ξεπερνά το 10% της τάξης ανάλογα με τη σειρά υποβολής της αίτησης).

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος παρακολούθησης του προγράμματος καθορίζεται στα €1.400

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.