Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑΚΙ Ι + ΙΙ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Μόδα / Αισθητική

Εισηγητής

Κωνσταντινιά Ζηκούλη
Από τις πιο προσφιλείς παιδικές μου αναμνήσεις είναι η εικόνα της γιαγιάς μου να πλέκει. Ήταν η πρώτη μου δασκάλα στο βελονάκι. Σπούδασα Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Παιδαγωγός Δημοτικής Εκπαίδευσης, πήρα το Μεταπτυχιακό μου στην Επιστήμη των Υπολογιστών και υπηρετώ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως Πληροφορικός. Ποτέ δεν έπαψα να πλέκω, να ράβω, να κεντώ και να ασχολούμαι με κάθε μορφής χειροτεχνία προσπαθώντας να βελτιώνομαι μέσα από την παρακολούθηση σεμιναρίων και ειδικών μαθημάτων. Έχω συγγράψει ένα παιδικό βιβλίο, αγαπώ την ποίηση, το χορό και τις κατασκευές.

Περιγραφή σεμιναρίου

Αν σας αρέσει το πλέξιμο με βελονάκι, αν σας αρέσει να διακοσμείτε τον κόσμο γύρω σας με τις δημιουργίες σας, αν σας αρέσει να εκφράζετε τη δημιουργικότητα σας με πρωτότυπους και καλαίσθητους τρόπους, αν ξανακοιτάτε με νοσταλγία τα χειροτεχνήματα της γιαγιάς, ελάτε στο εργαστήριο αυτό. Το εργαστήριο είναι εισαγωγικό. Ασχολούμαστε με τις βασικές πλέξεις και τα σύμβολά τους ώστε να μπορούμε να διαβάζουμε σχέδια και να αποκτήσουμε τις βασικές δεξιότητες. Χρησιμοποιούμε μάλλινα, μεταξωτά και σύμμεικτα νήματα. Στα υλικά των συναντήσεών μας περιλαμβάνονται, εκτός από νήματα και βελονάκια, καλή διάθεση, φαντασία, επιμονή και εργατικότητα! Σας περιμένουμε για να πλέξουμε!

364.1 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑΚΙ Ι: Δημιουργικό Καλωσόρισμα
Κωνσταντινιά Ζηκούλη
€ 120
έναρξη 15/10/2019, Τρίτη / 5:30-7:30 μ.μ., Διάρκεια: 6 Εβδομάδες 

Στο εργαστήριο αυτό εφαρμόζουμε τις γνώσεις μας πλέκοντας λουλούδια όπως τριαντάφυλλα, άνθη ροδακινιάς, γιασεμί, ηλιοτρόπια και φύλλα δάφνης, ροδακινιάς και οξυάς. Μαθαίνουμε τις βασικές αρχές της ανθοδετικής προκειμένου να διακοσμήσουμε στεφάνια αλλά και κάθε είδους αγαπημένα αντικείμενα όπως καπέλα, κηροπήγια, τσάντες και τσαντάκια αλλά και λαμπάδες, καρφίτσες και κορνίζες. Χρησιμοποιούμε μάλλινα, μεταξωτά και σύμμεικτα νήματα. Στα υλικά των συναντήσεών μας περιλαμβάνονται, εκτός από νήματα και βελονάκια, καλή διάθεση, φαντασία, επιμονή και εργατικότητα!

364.2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑΚΙ ΙΙ: Ανθισμένα Χειροτεχνήματα
Κωνσταντινιά Ζηκούλη
€ 160
έναρξη 26/11/2019, Τρίτη / 5:30-7:30 μ.μ., Διάρκεια: 8 Εβδομάδες

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.