Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Ελένη-Δέσποινα Κανάρη
Σπούδασε οικονομικά στην Ελβετία και εργάστηκε στην Αγγλία. Παρακολούθησε σεμινάρια κρασιού και γευσιγνωσίας και εργάστηκε σε μεγάλη εισαγωγική εταιρία οίνων και ποτών. Διετέλεσε διευθύντρια της πρώτης λέσχης κρασιού στην Ελλάδα “The Athenian Wine Club” και συντάκτρια της μηνιαίας εφημερίδας της λέσχης. Πήρε πτυχίο Chef από τη σχολή Μαγειρικής Τέχνης LE MONDE και στη συνέχεια παρακολούθησε έναν κύκλο σπουδών στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι. Εργάστηκε σε ένα μικρό boutique ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη και συνέχισε ως ελεύθερος επαγγελματίας διοργανώνοντας μικρά ή μεγαλύτερα γεύματα. Ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς με σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διδάξει μαγειρική σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως εξωσχολικό θέμα, σε ομάδες εφήβων στο πρόγραμμα Ι.Β. καθώς και σε ομάδες ενηλίκων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα είναι συνδεδεμένη με τη μεσογειακή διατροφή. Η ποικιλία και η ποιότητα των υλικών της με τους σωστούς συνδυασμούς μας δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, που είναι η βάση των ελληνικών συνταγών, τα αρώματα που μας προσφέρει η γη της: ρίγανη, θυμάρι, δάφνη, δεντρολίβανο, λεμόνι, είναι συστατικά που μας δίνουν τη χαρακτηριστική γεύση σε κάθε πιάτο και όχι μόνο … Η μεγάλη ποικιλία τυριών, η καλή ποιότητα των λαχανικών και τα ιδιαίτερα μπαχαρικά της κάνουν την ελληνική κουζίνα μοναδική. Σας περιμένουμε για έναν κύκλο με άρωμα Ελλάδας με τοπικές κουζίνες και λιχουδιές από κάθε άκρη της.

Πληροφορίες συμμετοχής

έναρξη 2/12/2019, Δευτέρα / 5:30-7:30 μ.μ., Διάρκεια: 6 εβδομάδες

Κόστος Συμμετοχής

170€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.