Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Vegan Μαγειρική

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΣΒΙΕ ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Νίκος Γαϊτάνος, Vegan Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Vegans
Σε ερασιτέχνες-λάτρεις της μαγειρικής και της υγιεινής διατροφής
Σε σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής-Ξενοδοχειακών
Επαγγελματίες Chef, Pastry Chef
Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

Περιγραφή σεμιναρίου

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ δημιουργεί την πρώτη Σχολή Vegan Chef στη Ελλάδα, ακολουθώντας τη No 1 τάση σήμερα στον κόσμο της γαστρονομίας και της διατροφής!

 Ο Vegan Chef Νίκος Γαϊτάνος, ως υπεύθυνος του νέου, πιστοποιημένου προγράμματος σπουδών, έχει στόχο να μυήσει επαγγελματίες και μη στα μυστικά της αποκλειστικής χορτοφαγικής διατροφής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν ειδικές τεχνικές και συνταγές, αλλά και να δημιουργήσουν menu για vegan εστιατόρια. Ο Vegan Chef μπορεί να εργαστεί σε εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, casinos, νοσοκομεία και άλλους φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας, καθώς και σε vegan catering με τα οποία συνεργάζεται η ΣΒΙΕ. Οι επαγγελματίες vegan chefs μπορούν ακόμη να δημιουργήσουν το δικό τους vegan εστιατόριο ή catering.

Θεματικές ενότητες

  • Ελληνική Κουζίνα
  • Μεσογειακή Κουζίνα
  • Ασιατική Κουζίνα
  • Μεξικάνικη Κουζίνα
  • Εξωτικές κουζίνες στη Vegan εκδοχή τους
  • Vegan Street Food
  • Vegan Πρώτες Ύλες
  • Συνδυασμός θρεπτικών Συστατικών
  • Φυτικό Γάλα και Φυτικά Τυριά
  • Vegan Sushi
  • Τεχνικές Fake Meat – Fake Fish
  • Πρακτική Άσκηση σε Vegan Εστιατόρια

”Δήλωσε άμεσα το ενδιαφέρον σου και απόκτησε 20% έκπτωση επί των διδάκτρων!”

 

Πληροφορίες συμμετοχής

 Διάρκεια
1) 420 ώρες
2) 840 ώρες

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.