Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Άμυνα τροφίμων: τι είναι και πώς επιτυγχάνεται

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
PRIORITY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Εισηγητής

Γ. Γούλας
Manager, Business Consulting, PRIORITY. Γεωπόνος με μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Ποιότητας και μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000 και GFSI αναγνωρισμένα πρωτόκολλα, έχοντας υλοποιήσει πλήθος έργων. Πιστοποιημένος PCQI (FDA).

Σε ποιους απευθύνεται

Σε υπεύθυνους ασφάλειας τροφίμων και σε στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων που έχουν θέσεις ευθύνης στην παραγωγή, την διανομή και την εμπορία των τροφίμων.

Σκοπός

Η γνώση και κατανόηση των πλέον σύγχρονων καλών πρακτικών για την άμυνα τροφίμων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η αποτελεσματική άμυνα των τροφίμων από εσκεμμένη επιμόλυνση αποτελεί ζητούμενο από μεγάλους πελάτες, ιδιαίτερα του εξωτερικού. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει τα βασικά συστατικά και τις καλές πρακτικές της άμυνας τροφίμων και να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν ένα σχέδιο προστασίας των τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των αναγνωρισμένων πρωτοκόλλων της GFSI και του FDA. Η μοναδική στην Ελλάδα εμπειρία της PRIORITY σε προετοιμασία επιχειρήσεων για επιθεωρήσεις άμυνας τροφίμων θα παρουσιασθεί με πραγματικά παραδείγματα και πρακτικές συμβουλές.

Περιεχόμενα:
• Εισαγωγή στην Άμυνα Τροφίμων (Food defense).
• Ανάλυση Μεθοδολογίας
• Στρατηγικές για διαχείριση της ευπάθειας
• Ολοκληρωμένο σύστημα άμυνας τροφίμων

Πληροφορίες συμμετοχής

Παραδοτέο υλικό: Εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμα link

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.