Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Acropolis | Chef's Club of Attica
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Περιγραφή σεμιναρίου

 Η «Ακρόπολις» Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττική ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου πάνω σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών, το Μάιο του 2019 ως εξής:

Προγράμματα Εκπαιδευτικής Κατάρτισης (Ε.Φ.Ε.Τ.)

Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία, υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους (εργαζόμενους επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, εστιατόρια, ξενοδοχία, καφετέτριες, αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία) που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.

Υπενθυμίζεται ότι το επίσημο πιστοποιητικό του Ε.Φ.Ε.Τ. χορηγείται μόνο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της προβλεπόμενης γραπτής αξιολόγησης, στην οποία είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν όλοι όσοι εκπαιδεύθηκαν σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007.

Πληροφορίες συμμετοχής

 Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Κόστος Συμμετοχής

 Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 20€ κατ’ άτομο με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.