Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Θεματικές ενότητες: • Ψυχολογία της οπτικής αντίληψης του τροφίμου • Γεωμετρία και τοποθέτηση • Βιβλίο-περιοδικός τύπος-social media-site • Εστιατορικό food styling • Food styling μπουφέ • Ζαχαροπλαστική (ψεύτικο παγωτό) – αρτοποιία • Molecular gastronomy-ψυχρός πάγος-υγρό άζωτο • Φωτογραφικές Τεχνικές • It takes two to tango • Υλικά-εργαλεία-τεχνικές food styling • Μοντέλο AIDA • TVC • Επαγγελματική αποκατάσταση
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 210 82 24 074, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κος Μαμμούς, 1ος όροφος (Κοδριγκτώνος 16, Αθήνα)
Εναλλακτικά Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κος Κορτσινίδης, 5ος όροφος (Πατησίων 125, Αθήνα)
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος