Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική

Candy Bar

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Θεοδοσία Ιωάννου, Pastry Chef

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε σπουδαστές και επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, μάγειρες, ιδιώτες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το στήσιμο μικρών εκδηλώσεων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Θεματικές Ενότητες:
* Δημιουργία διώροφης τούρτας με ζαχαρόπαστα.
1. Επικάλυψη τούρτας με ζαχαρόπαστα.
2. Δημιουργία 3D διακοσμητικών.

*Candy Bar
1. Κατασκευή και στολισμός μπισκότων με ζαχαρόπαστα
2. Κατασκευή και στολισμός cake pops
3. Κατασκευή και στολισμός cup cakes με βουτυρόκρεμα και ζαχαρόπαστα
4. Κατασκευή και στολισμός push pop cakes
5. Μαρεγκακια – μπεζέδες

Δυνατά σημεία:
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο εργαστηριακό σεμινάριο, όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως να δημιουργούν γλυκίσματα εκδηλώσεων είτε για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματική.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Κορτσινίδης

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας