Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Sweet Cold Temptation

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Διονύσης Αλέρτας, Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής, σε επαγγελματίες και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής

Περιγραφή σεμιναρίου

 Ενότητες:
- Παγωμένη κρέμα espresso με μπισκότο bitter σοκολάτας και μαλακή καραμέλα βουτύρου
- Parfait bitter σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα και τραγανή βάση φουντουκιού
- Παγωμένη κρέμα πράσινου λεμονιού με μπισκότο αμυγδάλου με κόκκινα φρούτα

Γιατί να το παρακολουθήσετε:
• Μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις συνταγές των γνωστών μινιαρντίζ
• Δημιουργήστε εντυπωσιακά γλυκά για τον επαγγελματικό σας κατάλογο υψηλής αισθητικής και γεύσης

Πληροφορίες συμμετοχής

 Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Εγγραφές: κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.