Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Ενότητες: - Παγωμένη κρέμα espresso με μπισκότο bitter σοκολάτας και μαλακή καραμέλα βουτύρου - Parfait bitter σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα και τραγανή βάση φουντουκιού - Παγωμένη κρέμα πράσινου λεμονιού με μπισκότο αμυγδάλου με κόκκινα φρούτα
Γιατί να το παρακολουθήσετε: • Μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις στις συνταγές των γνωστών μινιαρντίζ • Δημιουργήστε εντυπωσιακά γλυκά για τον επαγγελματικό σας κατάλογο υψηλής αισθητικής και γεύσης
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Εγγραφές: κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος