Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Japanese Fusion Cuisine με ελληνικές επιρροές με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Δημήτρης Σκαρμούτσος, Chef

Σε ποιους απευθύνεται

• Σπουδαστές μαγειρικής
• Επαγγελματίες Chef
• Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων

Περιγραφή σεμιναρίου

 Θεματικές Ενότητες:
• ΦΑΒΑ ΑΝΑΦΗΣ - ΤΟΝΟΣ TATAKI - ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΚΟΚΑΡΙ - LIME – GINGER - ΚΑΡΑΜΕΛΑ SOYAS - ΦΥΤΡΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
• ΜΑΥΡΑ UDON - ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ - ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΕΒΡΟΥ - SHISO ΚΟΚΚΙΝΟ - ΚΑΡΥ - SANSHO ΑΦΡΟ
• ΣΙΤΕΜΕΝΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ TATAKI – MISO – ΜΕΛΙΝΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ - ΑΦΡΟΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ - SHITAKI - EDAMAME - ΠΕΤΙΜΕΖΙ - ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ

Πληροφορίες συμμετοχής

 Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες: κ. Χριστοδούλου, 2ος όροφος

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.