Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Θεματικές Ενότητες: • ΦΑΒΑ ΑΝΑΦΗΣ - ΤΟΝΟΣ TATAKI - ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΚΟΚΑΡΙ - LIME – GINGER - ΚΑΡΑΜΕΛΑ SOYAS - ΦΥΤΡΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ • ΜΑΥΡΑ UDON - ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ - ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΕΒΡΟΥ - SHISO ΚΟΚΚΙΝΟ - ΚΑΡΥ - SANSHO ΑΦΡΟ • ΣΙΤΕΜΕΝΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ TATAKI – MISO – ΜΕΛΙΝΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ - ΑΦΡΟΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ - SHITAKI - EDAMAME - ΠΕΤΙΜΕΖΙ - ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Χριστοδούλου, 2ος όροφος
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος