Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Φωτοανάγνωση - Photoreading

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Δεμίρη Νάντια - Msc Brain & Mind Sciences, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης

Σε ποιους απευθύνεται

Η εκπαίδευση στο σύστημα διαρκεί 3 ημέρες και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν τις αναγνωστικές τους ικανότητες. Σε μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες, άτομα με δυσκολίες συγκέντρωσης στο διάβασμα και γενικά σε όλους όσους θέλουν το διάβασμα να είναι μια ευχάριστη και εποικοδομητική διαδικασία!

Περιγραφή σεμιναρίου

Η Φωτοανάγνωση είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος, ένα εκπαιδευτικό σύστημα που σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις τη ζωή σου, κάνοντας την πιο εύκολη και πιο ευχάριστη!

Πώς;
Διαβάζοντας ως και 10 φορές πιο γρήγορα, αποκτώντας μεγαλύτερη συγκέντρωση & προσοχή, αποβάλλοντας το stress, κωδικοποιώντας καλύτερα τις πληροφορίες, βελτιώνοντας τη μνήμη, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και πετυχαίνοντας τους στόχους σου!
Το σύστημα της Φωτοανάναγνωσης αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο έχουμε μάθει μέχρι τώρα να διαβάζουμε μέσα από 5 βασικά βήματα, με τα οποία γίνεται μια σταδιακή και επαναλαμβανόμενη έκθεση στις οπτικές πληροφορίες, επιτρέποντας έτσι την αποτελεσματική οργάνωση & ταξινόμηση τους.
Μαθαίνουμε πώς μπορούμε να μη συλλαβίζουμε νοερά , να μην διαβάζουμε λέξη-λέξη, και να κατανοούμε, να μαθαίνουμε και να θυμόμαστε περισσότερες πληροφορίες!

Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίου
Παρασκευή 18.00 - 21.00 ώρα
Σάββατο 10.00 - 18.00 ώρα
Κυριακή 10.00 - 17.00 ώρα

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.