Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Δες το καλό μέσα σου και στους άλλους: Η αξία των δυνατών στοιχείων του χαρακτήρα

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
DES - Dietschi Educational Services
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Πεζηρκιανίδης Χρήστος.
Ο Χρήστος Πεζηρκιανίδης γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1988. Είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία στους τομείς της Ψυχομετρίας και της Εργασιακής Ψυχολογίας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Πρόληψη ψυχικών διαταραχών και την Προαγωγή ψυχικής υγείας και Υποψήφιος Διδάκτωρ Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Εργάζεται ως ερευνητής σε εγχώρια και ευρωπαϊκά προγράμματα, που αναπτύσσουν θεωρίες και παρεμβάσεις στους τομείς της Θετικής Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής και της Ψυχομετρίας. Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια, επιμορφωτικά σεμινάρια, κοινωνικούς φορείς και πανεπιστημιακά ιδρύματα. Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται μελέτες αναφορικά με το ευ ζην, τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα, τη φιλία ενηλίκων, το χτίσιμο θετικών σχέσεων, την ανεργία, την επιλογή προσωπικού, τη νοημοσύνη, καθώς και την κατασκευή και στάθμιση ψυχομετρικών εργαλείων. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας (ΕΕΘΕΨΥ).

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους όσους θέλουν να αναγνωρίσουν και να καλλιεργήσουν τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα τους και των άλλων ανθρώπων στη ζωή και την εργασία τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναγνωρίσουν τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα τους και των άλλων ανθρώπων στη ζωή και την εργασία τους. Επιπλέον στόχος είναι να επιλέξουν νέους τρόπους να τα καλλιεργούν και να τα εφαρμόζουν. Θα συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι κατασκευάζουν την προσωπική τους αφήγηση για όσα έχουν ζήσει χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις για να αναφερθούν σε αυτά. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ανακατασκευάσουν την αφήγησή τους, εστιάζοντας στο καλό μέσα τους και στους άλλους, δηλαδή τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα τους. Επίσης, θα συζητηθούν τα οφέλη για διαφορετικά συστατικά του ευ ζην και της εφαρμογής των δυνατών στοιχείων του χαρακτήρα στην καθημερινότητα.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 6 ώρες

Γλώσσα παράδοσης: Ελληνικά

Συμπεριλαμβάνεται στο κόστος:
• Συμμετοχή στο σεμινάριο
• Βεβαίωση Παρακολούθησης
• Coffee Break

Κόστος Συμμετοχής

 € 70

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.