Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα - Μία μαγειρική διαδρομή στην Ελλάδα των τοπικών προϊόντων και συνταγών

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Προετοιμασία, παρασκευή και γευστική δοκιμή παραδοσιακών συνταγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σε ποιους απευθύνεται

- Σπουδαστές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής
- Επαγγελματίες μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής
- Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων

Περιγραφή σεμιναρίου

Τα τοπικά προϊόντα και οι τοπικές παραδοσιακές κουζίνες στο σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας.

Προετοιμασία, παρασκευή και γευστική δοκιμή παραδοσιακών συνταγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ανάδειξη ιδιαίτερων ελληνικών προϊόντων και εφαρμογή τους στη σύγχρονη δημιουργική κουζίνα:
Μακεδονία - Θράκη
Κρήτη
Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα
Αιγαίο - Ιόνιο
Ήπειρος
Πελοπόννησος

Δυνατά Σημεία:
- Γνωριμία με τοπικά προϊόντα και τοπικές παραδοσιακές συνταγές
- Απόκτηση γνώσεων γύρω από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα η οποία σήμερα αποτελεί πολύ δυνατή τάση
- Εκμάθηση παραδοσιακών συνταγών που δεν είναι γνωστές σε όλους τους μάγειρες
- Γνωριμία με παραδοσιακές τεχνικές και προϊόντα τα οποία αναζητάνε πολλά μοντέρνα εστιατόρια υψηλού επιπέδου

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.