Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Τα τοπικά προϊόντα και οι τοπικές παραδοσιακές κουζίνες στο σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας.
Προετοιμασία, παρασκευή και γευστική δοκιμή παραδοσιακών συνταγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ανάδειξη ιδιαίτερων ελληνικών προϊόντων και εφαρμογή τους στη σύγχρονη δημιουργική κουζίνα: Μακεδονία - Θράκη Κρήτη Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα Αιγαίο - Ιόνιο Ήπειρος Πελοπόννησος
Δυνατά Σημεία: - Γνωριμία με τοπικά προϊόντα και τοπικές παραδοσιακές συνταγές - Απόκτηση γνώσεων γύρω από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα η οποία σήμερα αποτελεί πολύ δυνατή τάση - Εκμάθηση παραδοσιακών συνταγών που δεν είναι γνωστές σε όλους τους μάγειρες - Γνωριμία με παραδοσιακές τεχνικές και προϊόντα τα οποία αναζητάνε πολλά μοντέρνα εστιατόρια υψηλού επιπέδου
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος