Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Κομμωτής - Κουρέας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ Εκπαιδευτική Ένωση
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Μόδα / Αισθητική

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα Κομμωτικής Κε.Δι.Βι.Μ1 απευθύνεται είτε σε αρχάριους που θέλουν να γνωρίσουν και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον χώρο της κομμωτικής τέχνης, είτε σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν ή να ενισχύσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους.Αφορά κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτως ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου.

Περιγραφή σεμιναρίου

Με σαφή και συστηματική εκπαίδευση, οι σπουδαστές Κομμωτικής του Κ.Δ.Β.Μ.1 μαθαίνουν τη βασική κομμωτική τέχνη σε όλο της το φάσμα: κούρεμα, χτένισμα, βαφή, κλπ στους τομείς της Γυναικείας, Ανδρικής, Παιδικής κομμωτικής. Με το πτυχίο τους στο Κε.Δι.Βι.Μ.1 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος έχοντας συμπληρώσει πριν, μετά ή παράλληλα και ένσημα 24 μηνών.

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων
Η κομμωτική είναι ένας κλάδος που απαιτεί υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση.

Στόχος της ειδικότητας αυτής είναι να εφοδιάσει τους καταρτιζόμενους με τα κατάλληλα προσόντα για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση και να κατοχυρώνει τόσο τους ίδιους όσο και τους πελάτες τους προσφέροντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών περιποίησης κόμης.

Επαγγελματικές Επιλογές
1. Ο απόφοιτος Κομμωτικής Κε.Δι.Βι.Μ1, μετά την κατάρτισή του είναι ικανός για κομμώσεις ανδρών, γυναικών και παιδιών καθώς και όλες τις βασικές και σύγχρονες εργασίες περιποίησης μαλλιών, όπως διάγνωση χρώματος, αποχρωματισμός, βαφή, περμανάντ, μπαλαγιάζ κ.ά.
2. Μπορεί να απασχοληθεί ως κομμωτής στο χώρο του κομμωτηρίου.
3. Μπορεί ακόμα να απασχοληθεί ως στέλεχος σε βιομηχανίες - εταιρείες προϊόντων κομμωτικής.
4. Ως ελεύθερος επαγγελματίας ή επικεφαλής σε μεγάλες ομάδες πολυάριθμου προσωπικού (κομμωτήρια, εμπορικές εταιρείες), θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση κ.ά.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.