Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Σκοπός
Λειτουργία τμήματος ορόφων, διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, έννοια συνεργασίας ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με στόχο τη δημιουργία επαναλαμβανόμενων επισκεπτών
Περιγραφή σεμιναρίου
Θεματικές Ενότητες : Ισχύον νομοθετικό πλαίσιο υγειονομικών & αγρονομικών διατάξεων Ελεγκτικοί φορείς Σημεία ελέγχου & κυρώσεις Υποχρεώσεις εργοδοτών & εργαζομένων σύμφωνα με τις υγειονομικές & αγορανομικές διατάξεις Συνήθη λάθη & παραβάσεις υγειονομικών & αγορανομικών διατάξεων Αποθήκευση τροφίμων Ετικέτες τροφίμων Υποχρεωτικές σημάνσεις & αρχεία
Δυνατά Σημεία : Μελλοντικά οφέλη για σπουδαστές που θέλουν να εργαστούν στην εστίαση σε θέση ευθύνης ή να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Μιχαηλίδης, 4ος όροφος, 6945774287
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος