Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Μαρία Δαουτάκου - Επόπτρια Δημόσιας Υγείας, Επιχείρηση Shop Support

Σε ποιους απευθύνεται

Σε ιδιοκτήτες ή εργαζόμενους σε καταστήματα εστίασης. Σε σπουδαστές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ξενοδοχειακών με όραμα να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση εστίασης.

Σκοπός

Λειτουργία τμήματος ορόφων, διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, έννοια συνεργασίας ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με στόχο τη δημιουργία επαναλαμβανόμενων επισκεπτών

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεματικές Ενότητες :
Ισχύον νομοθετικό πλαίσιο υγειονομικών & αγρονομικών διατάξεων
Ελεγκτικοί φορείς
Σημεία ελέγχου & κυρώσεις
Υποχρεώσεις εργοδοτών & εργαζομένων σύμφωνα με τις υγειονομικές & αγορανομικές διατάξεις
Συνήθη λάθη & παραβάσεις υγειονομικών & αγορανομικών διατάξεων
Αποθήκευση τροφίμων
Ετικέτες τροφίμων
Υποχρεωτικές σημάνσεις & αρχεία

Δυνατά Σημεία :
Μελλοντικά οφέλη για σπουδαστές που θέλουν να εργαστούν στην εστίαση σε θέση ευθύνης ή να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.
 

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Μιχαηλίδης, 4ος όροφος, 6945774287

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.