Εισηγητής
Περιγραφή σεμιναρίου
Για μία ακόμη χρονιά, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία με την Gastronomy Essentials διοργανώνει ένα μοναδικό πρόγραμμα από την DucasseEducation, όπου οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις γύρω από τα Brunchesκαι τα Πρωινά. Στο τριήμερο 19-21 Φεβρουαρίου 2019 θα παρουσιαστούν τα εξής :
• Δημιουργία αλμυρών συνταγών, ζεστών & κρύων, εμπνευσμένων από τις νέες παγκόσμιες τάσεις brunches και πρωινών. • Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο με καινοτόμες συνταγές για αυγά, σαλάτες και ψωμιά λαμβάνοντας υπόψιν την πρακτική μεθοδολογία της οργάνωσης και των τεχνικών γύρω από το brunch και τα πρωινά.
Παραδείγματα αλμυρών συνταγών που θα παρουσιαστούν : • Αυγό κατσαρόλας σπανάκι/μπέικον • Ποσέ αυγό broccetti
Παραδείγματα γλυκών συνταγών που θα παρουσιαστούν : • Madeleine, αλείμματα • Κρούστες Choux • Φρέσκα φρούτα με τζίντζερ & λεμονόχορτο
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 210 82 24 074, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησηςκαθώς και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν και τις 3 ημέρες. Το πρόγραμμα επιδοτείται από το INSETE
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος