Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

BREAKFAST & BRUNCH

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

BastienAncelet, Chef Ducasse Education

Περιγραφή σεμιναρίου

Για μία ακόμη χρονιά, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία με την Gastronomy Essentials διοργανώνει ένα μοναδικό πρόγραμμα από την DucasseEducation, όπου οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις γύρω από τα Brunchesκαι τα Πρωινά.
Στο τριήμερο 19-21 Φεβρουαρίου 2019 θα παρουσιαστούν τα εξής :

• Δημιουργία αλμυρών συνταγών, ζεστών & κρύων, εμπνευσμένων από τις νέες παγκόσμιες τάσεις brunches και πρωινών.
• Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο με καινοτόμες συνταγές για αυγά, σαλάτες και ψωμιά λαμβάνοντας υπόψιν την πρακτική μεθοδολογία της οργάνωσης και των τεχνικών γύρω από το brunch και τα πρωινά.

Παραδείγματα αλμυρών συνταγών που θα παρουσιαστούν :
• Αυγό κατσαρόλας σπανάκι/μπέικον
• Ποσέ αυγό broccetti

Παραδείγματα γλυκών συνταγών που θα παρουσιαστούν :
• Madeleine, αλείμματα
• Κρούστες Choux
• Φρέσκα φρούτα με τζίντζερ & λεμονόχορτο

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στο 210 82 24 074, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησηςκαθώς και σημειώσεις με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν και τις 3 ημέρες.
Το πρόγραμμα επιδοτείται από το INSETE

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.