Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Θεματικές Ενότητες: • Ζεστό carpaccio από κοκκινόψαρο με σάλτσα από βατόμουρα ,τραγανή σαλάτα πίκλα και vinaigrette από παντζάρι • Καροτόσουπα με πορτοκάλι, γαρίδες και κρουτόν από quanchiale με σουμάκ και χαλέπικο πιπέρι. • Φραγκόκοτα γεμιστή με prosciutto και κρέμα από κάστανο , σάλτσα quastrique, τηγανητά gnocchi γλυκοπατάτας και κρέμα παρμεζάνας με τρούφα και δαμάσκηνα.
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00 Πληροφορίες: κ. Χριστοδούλου, 2ος όροφος
Λόγω μεγάλης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος