Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Σύγχρονη δημιουργική ζαχαροπλαστική

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Διονύσης Αλέρτας, PastryChef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές – αποφοίτους–επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεματικές Ενότητες :
1.Τριπλό κέικ σοκολάτας με γέμιση μακαρόνια καστανό/πεκάν & τραγανή επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος
2 Φινανσιέ λεμόνι με κρεμά passionfruit, καμένη μαρέγκα και φρέσκα φραμπουάζ
3 suprême καραμέλα/βανίλια με cremebitter σοκολάτα και επικάλυψη κακάο

Πληροφορίες συμμετοχής

Για Θεσσαλονίκη:
Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Χριστοδούλου (2ος όροφος)

Για Λάρισα:
Καλέστε στο 2410 660 400, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Θάνος Καλογιάννης

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.