Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Τύποι Προσωπικότητας: Βρείτε τα Επικρατή σας Στοιχεία

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Κοκκίνου Νάντια, MSc Σχολική Ψυχολόγος, Αφηγηματική Ψυχοθεραπεύτρια
Η Νάντια Κοκκίνου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στην Σχολική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις- Πάφου. Έχει εκπαιδευτεί στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία και τα τελευταία χρόνια ιδιωτεύει. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί σε κλινικά, σχολικά και διοικητικά περιβάλλοντα και έχει εμπειρία με χρήστες ουσιών και κακοποιημένες γυναίκες. Ιδιαίτερό της ενδιαφέρον είναι η αρθρογράφηση σχετικά με την ψυχική υγεία σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται: σε όλους όσους επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά στην αυτογνωσία τους προκειμένου αυτή να γίνει όχημα για την υλοποίηση βαθύτερων στόχων.

Σκοπός

Η κατανόηση της θεωρίας αυτής θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις σε ότι αφορά τα σχολικά προγράμματα, τις σπουδές και τα επαγγέλματα που είναι καταλληλότερα για σας, αλλά και τις στενές ή μη σχέσεις σας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Συνήθως οι άνθρωποι εξαιτίας της αλληλεπίδρασης, της μάθησης και της εμπειρίας διαθέτουν αρκετά στοιχεία από πολλούς τύπους προσωπικότητας αλλά είναι καλό να μάθουν ποιο ακριβώς στοιχείο είναι το επικρατέστερο, ποιος είναι δηλαδή ο αληθινός εαυτός τους. Σύμφωνα λοιπόν με τους ψυχολόγους, κάθε άνθρωπος χαρακτηρίζεται από 4 στοιχεία: Είναι εξωστρεφής ή εσωστρεφής, συναισθηματικός ή διαισθητικός-ενστικτώδης, σκεπτικιστής ή διαισθαντικός, κριτής ή παρατηρητής. Όποιος κι αν είναι ο τύπος προσωπικότητάς σας, μην ξεχνάτε πως ο καθένας μας έχει τη δική του, προσωπική ιστορία, άρα είναι κι ένας διαφορετικός συνδυασμός στοιχείων προσωπικότητας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ολιγομελή τμήματα
Βιωματικός χαρακτήρας εισήγησης
Παροχή βεβαίωσης συμμετοχής & υλικού/ σημειώσεων

Κόστος Συμμετοχής

35€
30€ για ανέργους, φοιτητές & AMEA

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.