Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV HELLAS
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Εισηγητής

Ζέφη Νικολάου, MA, CFE, CFSE, Μέλος Δ.Σ. διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος, Στέλεχος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Συστημικής Τράπεζας
Ελένη Κλουκινιώτη, DEA
Δικηγόρος, Ερευνήτρια της Διεθνούς Διαφάνειας.
Νέστορας Παπαρούπας, Μηχανολόγος Μηχανικός, Product Manager TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διατηρούν οργανωτικές δομές κανονιστικής συμμόρφωσης, Δ/νσεις HR, εσωτερικού ελέγχου, Υπευθύνους Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, καθώς και δομές και διαδικασίες αντιμετώπισης φαινομένων διαφθοράς.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο διοργανώνεται για πρώτη φορά από κοινού με την ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (TRANSPARENCY INTERNATIONAL GREECE) σε μια προσπάθεια να αξιοποιηθούν οι προδιαγραφές των διεθνών προτύπων, οι μεθοδολογίες εφαρμογής τους και οι βέλτιστες διεθνείς πρακτικές που διαθέτουν οι δύο φορείς, TUV HELLAS και TRANSPARENCY INTERNATIONAL GREECE, στη διαχείριση και αντιμετώπιση θεμάτων δωροδοκίας και διαφθοράς.

Περιεχόμενα:
Το συγκεκριμένο σεμινάριο αναπτύσσεται σε δύο ενότητες. Στην πρώτη γίνεται αναλυτική παρουσίαση των απαιτήσεων του προτύπου ISO 37001:2016 “ Antibribery Management Systems” και στη δεύτερη παρουσιάζονται μεθοδολογίες Risk Assessment σε θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς(anticorruption) καθώς και case studies αντιμετώπισης διαφθοράς.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.