Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Μοναστηριακή Αγιορείτικη κουζίνα

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Taste Point
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Χρήστος Γκρέμος
Ο Χρήστος Γκρέμος κατάγεται από την Κατερίνη όπου και μεγάλωσε Σύντομα η κλίση του προς την μαγειρική άρχισε να διακρίνεται Το 2001 πήγε σε σχολή μαγειρικής με την καθοδήγηση του καθηγητή του Κ. Κεραμεα. Από το 2002 άρχισε να εργάζεται σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Το 2010 μετά από μια επίσκεψη στο Άγιο όρος γνώρισε την ιδιαίτερη κουζίνα των πατέρων. Σταδιακά άρχισε να πειραματίζεται με Αγιορείτικες γεύσεις φέρνοντας τες όσο πιο κοντά στη σύγχρονη κουζίνα. Από το 2010 είναι chef στο sea food restaurant kalamatianos. Το 2017 βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο από τον θεσμό "εστία" στην κατηγορία special menu. Τέλος το 2018 ο θεσμός των χρυσών σκούφων βράβευσε το εστιατόριο με "βραβείο ελληνικής κουζίνας" όπου είναι υποψήφιο για άλλη μια φορά για το 2019.

Περιγραφή σεμιναρίου

Μαγειρεύουμε με τα πιο ταπεινά υλικά ακλουθώντας αυτούς που με ευλάβεια κρατούν αναλλοίωτες συνταγές αιώνων. Συνδυάζοντας σύγχρονες τεχνικές δημιουργούμε υγιεινά, λιτά αλλά άκρως γευστικά πιάτα

Συνταγές:
Σαλιγκάρια γιαχνί σε τάρτα φάβας
Μπακαλιάρος σε σάλτσα κρεμμυδιού με στιξ Σκορδαλιάς
Χταπόδι κρασατο με κους κους

Κόστος Συμμετοχής

50€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.