Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Μόδα - Dare to wear clothes

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Μόδα / Αισθητική

Σε ποιους απευθύνεται

Σπουδαστές και επαγγελματίες της μόδας, της ομορφιάς, της τηλεόρασης, του θεάτρου, της διαφήμισης, φωτογράφους, ενδυματολόγους, στυλίστες κλπ., που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία μαζί με αναγνωρισμένο πιστοποιητικό παρακολούθησης από το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ.
Σε όλους όσοι αγαπούν το στυλ και θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με τον χώρο της ενδυματολογίας, της μόδας και της ιστορίας της ή απλά να γνωρίσουν τρόπους ανανέωσης της εμφάνισής τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

 Το ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει ένα πρωτοποριακό σεμινάριο στον τομέα της μόδας, της ενδυματολογίας και του σχεδιασμού ρούχων σε συνεργασία με τον γνωστό σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο.

Με τη λέξη μόδα εννοούμε ένα δημοφιλές στυλ ή μια δημοφιλή πρακτική, ειδικά όσον αφορά στην ένδυση, την υπόδηση, τα αξεσουάρ, το μακιγιάζ κλπ. Ως μόδα μπορεί να περιγραφεί μια διακριτή και συνεχής τάση σχετική με την εξωτερική εμφάνιση, που υιοθετείται από πολλά άτομα για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ενδυματολογία είναι η μελέτη των ενδυμάτων από ιστορική, ψυχολογική, κοινωνιολογική, γεωγραφική και κατασκευαστική σκοπιά. Ένδυμα είναι καθετί με το οποίο σκεπάζουμε το σώμα, ενώ ενδυμασία το σύνολο των εξωτερικών κυρίως ενδυμάτων.

Οι τάσεις της μόδας επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πολιτικούς, οικονομικούς, κοινωνιολογικούς και τεχνολογικούς. Σημαντικό επίσης ρόλο στην ανάπτυξή της παίζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κριτικές, οδηγίες και σχόλια μόδας αφθονούν στην τηλεόραση και σε περιοδικά, εφημερίδες, ιστότοπους μόδας κοινωνικά δίκτυα και ιστολόγια μόδας.

Η Σχολή Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ διοργανώνει το σεμινάριο Dare to wear clothes και ο αγαπημένος σχεδιαστής των επωνύμων Δημήτρης Στρέπκος αναλαμβάνει να ξεναγήσει τους σπουδαστές στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

  • Οι Βασικές αρχές της ενδυματολογίας & η ιστορία της μόδας.
  • Οι δεκαετίες της μόδας των 40’s/50’s/60’s/70’s/80’s/90’s/00’s/10’s.
  • Βασικές αρχές χρωματολογίας - υφασματολογίας.
  • Πως καλύπτουμε τις ατέλειες στο σώμα μας.
  • Έξυπνα tricks and tips.
  • Βασικές αρχές του σωστού styling στην καθημερινότητα μας.
  • Designers που άλλαξαν την ιστορία της μόδας.
  • Πώς επιτυγχάνουμε το σωστό mix ‘n’ match;
  • Εσύ θέλεις να μυηθείς στον μαγικό κόσμο της μόδας;

Θέλεις να γνωρίσεις τις εξελίξεις του χώρου της ενδυματολογίας;

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.