Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Brain Gym

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Μαρία Καρακωστάνογλου
Απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (M.A. και D.E.A.) στην Αγγλία (Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις) και το Βέλγιο (Διερμηνεία Συνεδρίων, Μετάφραση). Εργάστηκε για χρόνια ως διερμηνέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το 1998 γνώρισε ως πελάτης την Εξειδικευμένη Κινησιολογία. Μετά από ένα χρόνο και εκπληκτικές αλλαγές, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Από το 2003 και αφού ολοκλήρωσε 1500 ώρες εκπαίδευσης, εργάζεται ως κινησιολόγος της Εξειδικευμένης Κινησιολογίας και εκπαιδεύτρια της Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας στην Αθήνα. Μέλος της IASK (International Association of Specialized Kinesiology), του Brain Gym® International και του Brain Gym® France, συνεχίζει την εκπαίδευσή της κάθε χρόνο στη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και τις ΗΠΑ σε διάφορες κατευθύνσεις της Εξειδικευμένης Κινησιολογίας και άλλων μεθόδων (EFT, Non Violent Communication, The Work of Byron Katie, Original Play). Πιστεύει με πάθος στη σημασία της στοχευμένης κίνησης για την μάθηση και στην αποτελεσματικότητα του εργαλείου του Brain Gym® τόσο στα χέρια γονέων και παιδιών όσο και σε αυτά των επαγγελματιών που χάρη στις δικές τους εξειδικευμένες γνώσεις θα μπορέσουν να το κάνουν να καρπίσει διαφορετικά.

Σε ποιους απευθύνεται

Γονείς, Δασκάλους, Ειδικούς παιδαγωγούς, Εικαστικούς, Εκπαιδευτικούς, Επιχειρηματίες, Εργοδότες, Εργοθεραπευτές, Καθηγητές, Καθηγητές γιόγκα, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Κινησιοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Μουσικοθεραπευτές, Μουσικούς, Νοσηλευτές, Ολιστικούς θεραπευτές, Οπτομέτρες Όσους αντιμετωπίζουν μια κρίσιμη περίοδο στη ζωή τους και νοιώθουν την ανάγκη να υποστηρίξουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, Στελέχη επιχειρήσεων, Φοιτητές, Φυσικοθεραπευτές, Ψυχιάτρους Ψυχοθεραπευτές, Ψυχολόγους.

Σκοπός

Πιστοποιητικό παρακολούθησης, αναγνωρισμένο παγκοσμίως και απαραίτητο για την συνέχιση της εκπαίδευσης στην Εκπαιδευτική Κινησιολογία.
Το Brain Gym® μπορεί να ενταχθεί άμεσα στην καθημερινή σας ζωή ή να το χρησιμοποιήσετε ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο στην εργασία σας. Προετοιμάζει το σώμα να δεχθεί πιο αποτελεσματικά και άμεσα την οποιαδήποτε μάθηση ή θεραπεία και εμπλέκει άμεσα τον ενδιαφερόμενο στην αλλαγή της όποιας κατάστασης τον απασχολεί. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο αυτοβοήθειας και υποστήριξης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ένα βιωματικό 4ήμερο σεμινάριο που σας δίνει πρακτικά εργαλεία για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες συγκέντρωσης, μνήμης, κατανόησης, οργάνωσης και επικοινωνίας. Με τη βοήθεια του σώματος, το μυαλό είναι έτοιμο να προσλάβει και να αφομοιώσει νέες πληροφορίες και μάθηση. Το Brain Gym® βασίζεται στη θεωρία πως η μάθηση είναι εφικτή και αβίαστη όσο και όταν το σώμα συμμετέχει σε αυτήν. Στόχος του σεμιναρίου είναι να φύγετε έχοντας την πρακτική και αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εφαρμόσετε τα όσα μάθατε. Το Brain Gym® έρχεται να καλύψει ένα ουσιαστικό κενό στην αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών και του άγχους, πώς το σώμα μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες αυτές μέσω της στοχευμένης κίνησης.
Αν κάποιος δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τα δύο Σαββατοκύριακα τον ίδιο μήνα, μπορεί να παρακολουθήσει το πρώτο αυτόν τον μήνα και το δεύτερο τον επόμενο.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.