Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

DIGITAL MARKETING

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Εισηγητής

Matt Bailey, Jennifer Cario, Bryan Eisenderg, Brad Geddes, Jeff Hasen, Greg Jarboe, Avinash Kaushik, Todd Malicoat

Περιγραφή σεμιναρίου

Τα μαθήματα Digital Marketing είναι απαραίτητα για την προσωπική σας αλλά, κυρίως, για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Είναι κατάλληλα για στελέχη, ελεύθερους επαγγελματίες ή ακόμα και επιχειρηματίες.
Η παρακολούθηση γίνεται εξ αποστάσεως στα αγγλικά και σε χρόνο και χώρο της επιλογής σας που έχει αξιόπιστο και σταθερό internet. Η εκπαίδευση γίνεται με διαδραστικά videos, σημειώσεις και ασκήσεις. Το μικρότερο χρονικό διάστημα που μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι 30 ημέρες. Ανάλογα με τον προσωπικό χρόνο που διαθέτετε, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όσα περισσότερα μαθήματα μπορείτε στο διάστημα αυτό.
H παρακολούθηση της εκπαίδευσης ξεκινάει με το Digital Marketing Foundations το οποίο αποτελείται από τις εισαγωγικές ενότητες για όλα τα μαθήματα δηλαδή: Social Media, PPC, Conversion Optimization, Mobile Marketing, Content Marketing, SEO, Web Analytics και Email Marketing. Αφού ολοκληρώσετε την παρακολούθηση του εισαγωγικού μαθήματος μπορείτε να προχωρήσετε με την παρακολούθηση των εξειδικευμένων μαθημάτων (Practitioner Training Courses), τα οποία αναλύουν σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις προαναφερθείσες ενότητες.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε μαθήματος (Digital Marketing Foundations και για κάθε ένα από τα επιμέρους Practitioner Training Courses), λαμβάνετε βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

Πληροφορίες συμμετοχής

Έναρξη όποια ημερομηνία επιθυμείτε/30 ημέρες

Κόστος Συμμετοχής

€280

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.