Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

CISCO CCNA 200-301 ROUTING AND SWITCHING - Σεμινάριο προετοιμασίας για την πιστοποίηση Routing & Switching της CISCO

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

ΖΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - NETWORK ADMINISTRATOR

Σε ποιους απευθύνεται

Σε φοιτητές που επιθυμούν να απασχοληθούν με τον κλάδο των δικτύων υπολογιστών ως σχεδιαστές, διαχειριστές ή και τεχνικοί δικτύων χωρίς να έχουν προηγούμενη γνώση ή εμπειρία. Σε επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στις τεχνολογίες δικτύων. Σε εταιρείες πληροφορικής οι οποίες θέλουν να εκπαιδεύσουν και να πιστοποιήσουν τους υπαλλήλους τους. Σε οποιονδήποτε θέλει να αποκωδικοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα δίκτυα Η/Υ.

Σκοπός

Τα οφέλη από την παρακολούθηση του σεμιναρίου για ένα σπουδαστή ή επαγγελματία της Πληροφορικής και των Δικτύων είναι προφανή. Εκτός από μια πολύ σημαντική πιστοποίηση, που θα προσθέσει στο βιογραφικό του και θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει θέσεις εργασίας με καλύτερες πιθανότητες πρόσληψης (και αποδοχές), θα λάβει ουσιαστικές και ευρύτερες γνώσεις πάνω στο χώρο των δικτύων, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δικτύων μικρής και μεσαίας κλίμακας, διασυνδέοντας και παραμετροποιώντας δικτυακό εξοπλισμό της Cisco.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι το μόνο ΙΕΚ που έχει πιστοποιηθεί ως εξεταστικό κέντρο CISCO, μετά από εκτενείς ελέγχους που διεξήχθησαν από το διεθνούς φήμης οργανισμό διεξαγωγής εξετάσεων Pearson VUE.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τα δίκτυα πληροφορικής εξαπλώνονται όλο και πιο πολύ στον κόσμο και το εξειδικευμένο προσωπικό που τα διαχειρίζεται είναι απαραίτητο. Γίνε κι εσύ ένας επιτυχημένος μηχανικός δικτύων και κάνε καριέρα σε έναν ανερχόμενο τομέα που προσφέρει μεγάλες οικονομικές απολαβές.
Η επαγγελματική πιστοποίηση Μηχανικών Δικτύων Cisco CCNA αποτελεί το πρώτο βήμα σε μια πετυχημένη καριέρα και εξασφαλίζει αυτόματη αναγνώριση των προσόντων σας σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και οι απόφοιτοί μας έχουν την δυνατότητα να εργαστούν παντού σε όλο τον κόσμο.
Η εξέταση Cisco Certified Network Associate CCNA v.1 (κωδικός 200-301) είναι μια εξέταση διάρκειας 120 λεπτών κατά την οποία οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε 50–60 ερωτήσεις που σχετίζονται με την πιστοποίηση CCNA . Η εξέταση αυτή δοκιμάζει την γνώση των υποψηφίων σχετικά με τις θεματικές ενότητες Network fundamentals, Network Access , IP Connectivity , IP Services, Security Fundamentals, Automation and Programmability.

Διδακτικές ενότητες:
• Network fundamentals
• Network access
• IP connectivity
• IP services
• Security fundamentals
• Automation and programmability

Πληροφορίες συμμετοχής

Πληροφορίες - Εγγραφές
Κάλεσε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες: κ. Αναστασιάδης, κ. Ακριτίδης

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.