Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Cook Gourmet - Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Ιωάννης Παναγιωτίδης, Chef
Βασίλης Μουρατίδης, Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Τελειόφοιτους σπουδαστές μαγειρικής και επαγγελματίες

Σκοπός

  • Απόκτηση εξειδικευμένων δεξιοτήτων στο χώρο της μοντέρνας γαστρονομίας
  • Απόκτηση μαγειρικών γνώσεων γαστρονομικών high end χώρων

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεματικές Ενότητες
Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα
Bistrot and Haute Cuisine
Διεθνείς Τάσεις Γαστρονομίας
Advanced Food Plating and Decoration

Πληροφορίες συμμετοχής

Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη | 2ος Όροφος | 2310 260 200

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.