Κατηγορία:
Υγεία / Πρώτες Βοήθειες, Αθλητισμός

Crosswim

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Υγεία / Πρώτες Βοήθειες, Αθλητισμός

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Γιάννης Δρυμωνάκος
Παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής κολύμβησης. Ο πρώτος έλληνας κολυμβητής που πήρε χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης το 2008, με συμμετοχές σε 3 Ολυμπιάδες, 7 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και 7 τελικούς σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Έχει εισάγει στην Ελλάδα την έννοια του Crosswim που συνδυάζει αερόβια και αναερόβια άσκηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να γυμναστούν είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, σε ηλικίες 16-55 ετών και σε ομάδες των 10-12 ατόμων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Crosswim είναι ένας νέος τρόπος άσκησης που συνδυάζει αρμονικά το Crossfit με την κολύμβηση, δηλαδή με την προπόνηση εντός κι εκτός νερού, εντείνει το μεταβολισμό και προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας. Όπως τονίζει ο εμπνευστής του project, Γιάννης Δρυμωνάκος, ο συνδυασμός Crossfit και κολύμβησης, βοηθάει ώστε να διατηρείται σε πολύ υψηλά επίπεδα ο καρδιακός ρυθμός, αυξάνοντας θεαματικά την αντοχή του αθλούμενου, μέσα από μία άκρως ενδιαφέρουσα διαδικασία που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της γυμναστικής, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την σκληρή και αποτελεσματική εξάσκηση, σε ομαδικό πρόγραμμα. Το Crosswim γυμνάζει όλο το σώμα και βοηθάει τους αθλητές να κολυμπήσουν πιο σωστά. Βοηθάει επίσης, να αναπτυχθεί σωστά το σώμα των νέων αθλητών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τρίτη & Πέμπτη / 7:30-8:30

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

€ 85

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας