Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Περιγραφή σεμιναρίου

Το πρόγραμμα Digital Marketing (Ψηφιακό Μάρκετινγκ) που προσφέρει το Aegean Lifelong Learning Center είναι ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης που στόχο έχει την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την εξειδίκευση επαγγελματιών και αποφοίτων σχολών πληροφορικής και διοίκησης επιχειρήσεων στα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις τεχνικές διαφημιστικής προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου.

Τα τελευταία χρόνια, στο χώρο της διαφήμισης και της προβολής προϊόντων και υπηρεσιών παρατηρείται μια μετάβαση από τους “παραδοσιακούς” διαύλους επικοινωνίας (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα μέσα) στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι κύριοι λόγοι αυτής της αλλαγής είναι οι εξής:

  • Διείσδυση του διαδικτύου και των social media σε δισεκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. Το 2015 περισσότεροι από τρία δισεκατομμύρια χρήστες είχαν πρόσβαση στο Διαδίκτυο και πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια χρήστες χρησιμοποίησαν κάθε μήνα υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.
  • Η ικανότητα των χρηστών/καταναλωτών να αλληλεπιδρούν με τη διαφήμιση και το διαφημιστικό μήνυμα.
  • Η δυνατότητα που έχουν οι χρήστες να οργανώνουν ψηφιακό υλικό και να διαμοιράζουν περιεχόμενο/κοινή χρήση μηνυμάτων (share).
  • Η αυξανόμενη τάση και η σημασία των νέων μέσων και της διαφήμισης δημιούργησε την ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο και πρακτικό πρόγραμμα κατάρτισης σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τη φύση των νέων εργαλείων και μεθόδων επικοινωνίας.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θεωρείται ότι:
- Διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια και γνώσεις για να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της διαφήμισης στο Internet και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
- Έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να σταδιοδρομήσουν σε καίριες θέσεις σε επιχειρήσεις που επιθυμούν την προώθηση των προϊόντων τους ή των υπηρεσιών τους.

Δομή Προγράμματος
Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά 32 ώρες ήτοι 8 διαλέξεις των 4 ωρών. Η αξιολόγηση των συμμετεχόντων γίνεται μέσω εργασιών μετά τη διδασκαλία κάθε μαθήματος. Για να διασφαλιστεί η παρακολούθηση των διαλέξεων τα μαθήματα γίνονται απογεύματα και Σάββατα.=

1η Ενότητα
Κανάλια Μάρκετινγκ και Τεχνολογίες Web.

2η Ενότητα
Οπτικοποίηση μηνύματος

3η Ενότητα
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ

4η Ενότητα
AdWords και Web Analytics

Πιστοποίηση
Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Aegean Lifelong Learning Center Πιστοποίηση Pearson Assured

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.