Κατηγορία:
Πωλήσεις & Marketing, Marketing

Brand U – Personal Branding for professionals

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
IST College ΚΔΒΜ2

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Πωλήσεις & Marketing, Marketing

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Εισηγητής είναι ο Παναγιώτης Παπαγαπίου ιδρυτής της ΕΠΑΘΛΟΝ Ε.Ε. (2005). Σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (Ο.Π.Α.) και συνέχισε με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Marketing και την Ψυχολογία της Συμπεριφοράς, ενώ έχει 20ετή εμπειρία ως ανώτατο στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα. Απέκτησε σημαντική εμπειρία στην Ελληνική και διεθνή αγορά της τεχνολογίας και των υπηρεσιών συν-εργαζόμενος με μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις. Είναι πιστοποιημένος NLP Coach (από το American Board of NLP) και μεταξύ άλλων εξειδικεύεται σε τεχνικές όπως : Creating your future technique ® , Body Language and Public speaking for Leaders, Transactional Analysis, Mastermind Performance, Personal Breakthrough και άλλες, έχοντας εμπειρία με πάνω από 5.000 ώρες ατομικών συνεδριών και ομαδικών εργαστηρίων καθοδήγησης. Έχει προσφέρει υπηρεσίες σε πάνω από 3.500 στελέχη και επιχειρηματίες από διάφορους τομείς της αγοράς, μέσα από ατομική ή ομαδική καθοδήγηση και ομαδικά βιωματικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας , καινοτομίας, εξωστρέφειας και ανάπτυξης πωλήσεων. Eίναι Πιστοποιημένος και Βραβευμένος, Μέντορας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Business Mentors program 2013). Τέλος, εξειδικεύεται σε θέματα νέας επιχειρηματικότητας, εισαγωγής και εφαρμογής καινοτομίας και περιπτώσεις διάδοχων καταστάσεων (μετάβαση μιας επιχείρησης από μια παλαιότερη γενεά σε μια νεότερη).

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε μορφής επαγγελματίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν ή να αυξήσουν το πελατολόγιό τους και να ενισχύσουν την παρουσία τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται(ασχέτως από το αντικείμενο δραστηριότητάς τους).

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες να συνειδητοποιήσουν την αναγκαιότητας τη δημιουργίας και ενίσχυσης της προσωπικής τους επαγγελματικής τους ταυτότητας. Να τους εκπαιδεύσει στις μεθόδους και τις τεχνικές που θα τους επιτρέψουν να πετύχουν μια ισχυρότερη παρουσία στην αγορά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Συνοπτικό πρόγραμμα
• Τι είναι το «προσωπικό σήμα» για έναν επαγγελματία και πώς σχετίζεται με τη φήμη που δημιουργεί στις καθημερινές του επαφές και δοσοληψίες.
• Η σημασία του προσωπικού σήματος (personal branding) για την επιβίωση και την επιτυχία ενός επαγγελματία.
• Δημιουργία ατομικού marketing/business/actionplan για επαγγελματίες.
• Αρχές επικοινωνίας και πειθούς για επαγγελματίες.
• Βήματα χτισίματος ενός στιβαρού προσωπικού ονόματος (ή σήματος).
• Εργαλεία και τεχνικές απαραίτητα για τη διαδικασία : παραδοσιακά και σύγχρονα μέσα, δικτύωση και δημιουργία «οπαδών» ή «πρεσβευτών» για δημιουργία καλής φήμης.
• Βιωματική ατομική άσκηση σχεδιασμού πλάνου ενεργειών για κάθε έναν από τους συμμετάσχοντες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διάρκεια: 12 ώρες

Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί ως και 100% από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0,24%.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας