Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Λιτή διαχείριση για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Greece Lean Six Sigma
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Διευθυντές, ιδιοκτήτες και διοικητικά στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων ή συγκροτημάτων όλων των μεγεθών και τύπων (καταφύγιο, ξενώνας, καταλύματα, δωμάτια, ξενοδοχείο κλπ) και σε όλα τα άτομα που εξυπηρετούν και διαχειρίζονται άμεσα ή έμμεσα πελάτες ξενοδοχειακών μονάδων ή συγκροτημάτων (τηλ. επισιτιστικά τμήματα, τμήμα υποδοχής και τμήμα ορόφων κλπ) και θα ήθελαν να έχουν μια πρώτη επαφή με την μεθοδολογία, τις προοπτικές εφαρμογής και τις δυνατότητες του Lean Six Sigma καθώς και τον τρόπο εφαρμογής του στην ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Σκοπός

Σκοπός του προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν μέσα από ένα έντονο διαδραστικό εργαστήρι τη φιλοσοφία και τα εργαλεία της Λιτής Διαχείρισης με στόχο την βελτιστοποίηση των εσωτερικών τους διεργασιών και της συνολικής εικόνας της μονάδας τους στον πελάτη.

H εφαρμογή των βελτιώσεων αρχίζει αμέσως μόλις οι συμμετέχοντες ολοκληρώσουν το workshop. Δεν υπάρχει τίποτα θεωρητικό ή υποθετικό, υλοποιείται μια πραγματική αλλαγή.

To εργαστήριο είναι μια πρακτική επιλογή ανάμεσα σε επιτυχημένες εταιρίες του ξενοδοχειακού τομέα, με αποδεδειγμένη τη μείωση των αποβλήτων, την αύξηση της αποδοτικότητας, την εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς και την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών.

Lean: Lean είναι η διαδικασία περιορισμού της άσκοπης προσπάθειας (waste) με σκοπό τη δημιουργία αξίας (value) για όλους τους συμμετόχους (stakeholders) μίας επιχείρησης

Περιγραφή σεμιναρίου

Ανάλυση του συνόλου των εργαλείων και μεθοδολογιών της Λιτής Διαχείρισης μέσω case studies σχετικών με τον τουρισμό που στοχεύει στη συνεχή μείωση όλων των απωλειών στην παραγωγή επιτυγχάνοντας μείωση κόστους παραγωγής, αύξηση απόδοσης και μικρότερους χρόνους εξυπηρέτησης.

Πληροφορίες συμμετοχής

Θεσσαλονίκη Ημ/νία λήξης εγγραφών: 08/04/2019
Αθήνα Ημ/νία λήξης εγγραφών: 11/04/2019

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.