Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Μουσική Τεχνολογία, Παραγωγή και Ηχοληψία σε Digital Recording Studio

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Design/Photo/Video/ Audio

Σε ποιους απευθύνεται

Τα μαθήματα μουσικής τεχνολογίας, παραγωγής και ηχοληψίας απευθύνονται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν από 18 ετών και άνω.

Περιγραφή σεμιναρίου

Περιγραφή του προγράμματος σπουδών:
Το μάθημα της μουσικής τεχνολογίας, παραγωγής και ηχοληψίας, συνδυάζει τους τομείς των τριών αντικειμένων: Της μουσικής τεχνολογίας, της μουσικής και ηχητικής παραγωγής και της ηχοληψίας.

Η μουσική τεχνολογία αναφέρεται στην γνώση και τη χρήση της τεχνολογίας που βοηθά τον μουσικό στην δημιουργία της μουσικής σύνθεσης και παραγωγής. Η γνώση της ηχοληψίας είναι απαραίτητη στην διαδικασία της επεξεργασίας για την παραγωγή ενός μουσικού έργου και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής τεχνολογίας.

η ηχοληψία είναι ο τεχνολογικός τομέας που ασχολείται με την λήψη, επεξεργασία και παραγωγή ήχων με σκοπό την αποθήκευσή τους σε σύγχρονα μαγνητικά μέσα και την πιστότερη αναπαραγωγή τους. Οι ήχοι αυτοί μπορεί να προέρχονται από συναυλίες σύγχρονης ή κλασσικής μουσικής, χορωδία, ορχήστρα ή ακόμα και διαλόγους ηθοποιών από θεατρικές παραστάσεις ή μεγάλων καλλιτεχνικών γεγονότων (εγγραφή και αναπαραγωγή μουσικής σε ανοικτούς ή κλειστούς χώρους).

Η μουσική τεχνολογία, παραγωγή και η ηχοληψία σήμερα με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, είναι τόσο εξελιγμένη ώστε η εκπαίδευση στο γνωστικό αντικείμενο να απαιτεί ικανούς επαγγελματίες τόσο στην μετάδοση των γνώσεών τους στους σπουδαστές, όσο και στην εφαρμογή του αντικειμένου στην πράξη.

Η επιτυχία και η ολοκληρωμένη γνώση του σπουδαστή στην δημιουργία, επεξεργασία και στην υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής του ήχου, ξεκινά με τη σωστή εκπαίδευσή του από επαγγελματίες του είδους, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που δείχνει στα μαθήματα, τον προσωπικό χρόνο που αφιερώνει στην μελέτη και την εξάσκηση, καθώς και την συνεχή αναζήτησή του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πιστοποίηση:
Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του σεμιναρίου, εκδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης (χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση), το οποίο σας αποστέλλουμε στο email σας.
Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σας σε εξετάσεις, με αναλυτική βαθμολογία, προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό με αξιολόγηση γνώσεων, για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας. Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι προαιρετική και έχει συμβολική χρέωση.

Πληροφορίες συμμετοχής

Σας παρέχουμε:
• Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης.
• Έκπτωση 60% από την αναγραφόμενη αρχική τιμή των διδάκτρων, για παρακολούθηση δεύτερου, τρίτου κ.ο.κ σεμιναρίου.
• Ειδικές τιμές για φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω) ή για ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 15.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω.
• Δωρεάν έκδοση βεβαίωσης παρακολούθησης
• Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις αξιολόγησης γνώσεων όπου εκδίδεται πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία για ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας
• Δυνατότητα εξ' αποστάσεως παρακολούθησης με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (e-learning).
• Δυνατότητα διαμόρφωσης των ημερών και ωρών των μαθημάτων κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

Τρόπος παρακολούθησης του σεμιναρίου:
1. Δια ζώσης: Έρχεστε στις εγκαταστάσεις μας και παρακολουθείτε το σεμινάριο τηνημέρα και ώρα και εξελίσσεται.
2. Εξ αποστάσεως (με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση). Η εξ αποστάσεως παρακολούθηση γίνεται με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:
1. Με σύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου παρακολουθείτε τα μαθήματα εξ αποστάσεως ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο (realtime), ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με εικόνα και ήχο τόσο με τους εισηγητές όσο και με τους άλλους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.
2. Με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση όπου έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε βίντεο τα μαθήματα που χάσατε ή τα προηγούμενα μαθήματά σας από το δικό σας τμήμα, όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε. Επίσης, ακόμα και αν έχετε άλλες υποχρεώσεις αυτή την περίοδο και δεν σας είναι εύκολο να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε τη θέση σας στο σεμινάριο έως την ημερομηνία που αναγράφεται προκειμένου να κερδίσετε τις μειωμένες τιμές στα δίδακτρα και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα όποτε μπορέσετε με την ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση!
3. Με συνδυασμό όλων των παραπάνω τρόπων: Μπορείτε να συνδυάσετε όλους τους παραπάνω τρόπους προκειμένου να μη χάσετε ούτε ένα μάθημα από το σεμινάριο. Μπορείτε για παράδειγμα, ενώ έχετε επιλέξει να παρακολουθείτε δια ζώσης το σεμινάριο, να τύχει να μη μπορείτε να μεταβείτε στις εγκαταστάσεις μας για ένα ή/και περισσότερα μαθήματα (π.χ. να σας τύχει κάτι έκτακτο). Σε αυτή την περίπτωση και προκειμένου να μη χάσετε το ή/τα μαθήματα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από το σπίτι σας ζωντανά (με σύγχρονη τηλεκπαίδευση) ή στην περίπτωση που δεν μπορείτε να συνδεθείτε την ώρα που γίνεται το ή/τα μαθήματα, να τα παρακολουθήσετε σε βίντεο όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε (με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση)

Κόστος συμμετοχής:
1. Εγγραφή: 65-25= 40 €
2. Μηνιαία δίδακτρα: Τα δίδακτρα διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος της παρακολούθησης (ομαδικό ή ατομικό):

Για όλους: 250-90= 160 €/μήνα
Για εκπαιδευτικούς, μουσικούς, ηθοποιούς, γονείς, φοιτητές, πολύτεκνους (από 3 αδέλφια και άνω), ή για προεξόφληση του προγράμματος σπουδών: 250-110= 140 €/μήνα
Για άνεργους ή ενδιαφερόμενους που το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 15.000 €, ή για ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω: 250-130= 120 €/μήνα
Για προκρατήσεις θέσεων στα τμήματα του Σεπτεμβρίου (προσεχούς σχολικού έτους 2018-19), κερδίζετε Δωροεπιταγή αξίας 250 € προκειμένου να την εξαργυρώσετε και να σας αφαιρεθούν 250 € από τα δίδακτρά σας!!

Έχετε τη δυνατότητα αν το επιθυμείτε, να προεξοφλήσετε το σεμινάριο έως και με 24 άτοκες δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας!

Κόστος Συμμετοχής

Για όλους: 160 €/μήνα
Φοιτητές/Πολύτεκνο/Εκπαιδευτικοί: 140€/μήνα
Για άνεργους ή χαμηλό εισόδημα: 120€/μήνα

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.