Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ανδρικές Κομμώσεις - Μπαρμπέρικο

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ Εκπαιδευτική Ένωση
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Μόδα / Αισθητική

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα του ΑΝΔΡΙΚΟΥ - ΜΠΑΡΜΠΕΡΙΚΟΥ, απευθύνεται είτε σε αρχάριους που θέλουν να γνωρίσουν και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, είτε σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν ή να ενισχύσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους. Αφορά κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτως ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου.

Σκοπός

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
1. Ο απόφοιτος του προγράμματος του Κουρέα ΚΔΒΜ1, μετά την κατάρτισή του, είναι ικανός για κομμώσεις ανδρών και παιδιών καθώς και περιποίησης μουσιών.
2. Μπορεί να απασχοληθεί ως κομμωτής στο χώρο του κομμωτηρίου - μπαρμπέρικου.
3. Μπορεί ακόμα να απασχοληθεί ως στέλεχος σε βιομηχανίες - εταιρείες προϊόντων κομμωτικής.
4. Ως ελεύθερος επαγγελματίας ή επικεφαλής σε μεγάλες ομάδες πολυάριθμου προσωπικού (κομμωτήρια, εμπορικές εταιρείες), θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση κ.ά.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η ανδρική περιποίηση αποτελεί ένα από τα πλέον ανερχόμενα επαγγέλματα στο χώρο της ομορφιάς.
Οι σπουδαστές της Εκπαιδευτικής Ένωσης έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν εξειδικεύοντας τη γνώση τους και να δραστηριοποιηθούν άμεσα επαγγελματικά, αποκλειστικά σε αυτόν τον τομέα.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
Στα ολιγάριθμα και ταχύρρυθμα τμήματα διδάσκονται όλες οι γραμμές, κλασικές και μοντέρνες στο ανδρικό κούρεμα, ξύρισμα και styling, ιδιαίτερες τεχνικές κουρέματος με ψαλίδι και με κουρευτική μηχανή καθώς και special tips για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ
Το ΙΕΚ Ένωση προσφέρει αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα, που είναι το κλειδί για την επιτυχή είσοδο των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όλοι οι απόφοιτοι είναι σε θέση να κατακτήσουν κορυφαίες θέσεις τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα, εξασφαλίζοντας μια σίγουρη επαγγελματική πορεία.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.