Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Πρωτοποριακές τεχνικές και μεθόδους στην μοντέρνα μαγειρικής, Τεχνολογικές μεθόδους παρασκευής προϊόντων.
Θεματικές Ενότητες: Δημιουργία συνταγών με τις ακόλουθες τεχνικές: Λυοφιλίωση (κρυοξήρανση), γαλακτώματα με την χρήση υπερήχων, εκχυλίσεις, όσμωση, αποστάγματα, sous vide, μοριακή κουζίνα (σφαιροποίηση, ζελατινοποίηση κτλ), χρήση υγρού αζώτου, ξηρού πάγου.
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Κορτσινίδης Παύλος Πατησίων 125, 6ος όροφος
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος