Θεματικές Ενότητες Ξενοδοχειακό:
• Α΄ Μέρος : Θεωρητικό
Προώθηση και πώληση εκδηλώσεων, χειρισμός αντιρρήσεων, χειρισμός ιδιαίτερων πελατών (δύσκολοι πελάτες, vip κλπ), ιδιαιτερότητες αντικείμενου, οργάνωση χώρου, εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού, διακόσμηση χώρου.
• Β’ Μέρος : Πρακτικό / Βιωματικό
Στήσιμο τραπεζιών, μπουφέ και εξοπλισμού, διακόσμηση αίθουσας, παροχή υπηρεσιών κλπ. (συνεργασία με τμήμα ΣΕΦ – ΖΑΧ)
Θεματικές Ενότητες Μαγειρικό Ζαχαροπλαστικό:
• Α’ μέρος
Θεωρητικό: Τι είναι Banquet Kit, Κατηγορίες μενού σε μπουφέ, σε a la carte και σε gala dinner, finger food. Διαδικασία στησίματος ενός catering, πρότυπες συνταγές, κοστολόγιση μενού, διαχείριση brigade κουζίνας, εξοπλισμός για εκδηλώσεις
• Β’ μέρος
Βιωματικό : Παρασκευές εδεσμάτων, σκάλισμα, στήσιμο και διακόσμηση μπουφέ
Δυνατά Σημεία:
• Εξειδικευμένες γνώσεις με στόχο την προσέγγιση Εταιρειών Διοργάνωσης Εκδηλώσεων.
• Στήσιμο εκδήλωσης
• Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
• Δυνατότητα για έναρξη αυτοαπασχόλησης ως ελεύθερος επαγγελματίας.