Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΠEΡΑΙΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - Η σημασία της σωστής οργάνωσης – διεκπεραίωσης εκδηλώσεων για ένα ξενοδοχείο

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Εισηγητές για το Ξενοδοχειακό:
Στεφανάτου Ελευθρία, Υπεύθυνη Δεξιώσεων

Εισηγητές για το Μαγειρικό – Ζαχαροπλαστικό
Κορτσινίδης Παύλος MSc. In Hospitality Management
Αλεξοπούλου Κυριακή Chef & Καθηγήτρια
Αθανασόπουλος Ιωάννης Pastry Chef & Καθηγητής
Πορίχης Παναγιώτης Chef & Καθηγητής

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Ξενοδοχειακών

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεματικές Ενότητες Ξενοδοχειακό:
• Α΄ Μέρος : Θεωρητικό
Προώθηση και πώληση εκδηλώσεων, χειρισμός αντιρρήσεων, χειρισμός ιδιαίτερων πελατών (δύσκολοι πελάτες, vip κλπ), ιδιαιτερότητες αντικείμενου, οργάνωση χώρου, εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού, διακόσμηση χώρου.
• Β’ Μέρος : Πρακτικό / Βιωματικό
Στήσιμο τραπεζιών, μπουφέ και εξοπλισμού, διακόσμηση αίθουσας, παροχή υπηρεσιών κλπ. (συνεργασία με τμήμα ΣΕΦ – ΖΑΧ)

Θεματικές Ενότητες Μαγειρικό Ζαχαροπλαστικό:
• Α’ μέρος
Θεωρητικό: Τι είναι Banquet Kit, Κατηγορίες μενού σε μπουφέ, σε a la carte και σε gala dinner, finger food. Διαδικασία στησίματος ενός catering, πρότυπες συνταγές, κοστολόγιση μενού, διαχείριση brigade κουζίνας, εξοπλισμός για εκδηλώσεις
• Β’ μέρος
Βιωματικό : Παρασκευές εδεσμάτων, σκάλισμα, στήσιμο και διακόσμηση μπουφέ

Δυνατά Σημεία:
• Εξειδικευμένες γνώσεις με στόχο την προσέγγιση Εταιρειών Διοργάνωσης Εκδηλώσεων.
• Στήσιμο εκδήλωσης
• Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
• Δυνατότητα για έναρξη αυτοαπασχόλησης ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Έναρξη Προγράμματος: 24, 25, 26 & 27/04

Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες: κος Παύλος Κορτσινίδης, κα Κλαίρη Πολυχρονάκη

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.