Εισηγητής
Περιγραφή σεμιναρίου
Τεχνικές παρουσίασης και διακόσμησης για μπουφέ ξενοδοχείων
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ: Πρώτη ημέρα Κρουασάν βουτύρου σε διάφορες παραλλαγές Μπριός αλμυρά και γλυκά Σφολιατοειδή Δεύτερη ημέρα Τρούφες σοκολάτας Μίνι τάρτες Κέικ
Πληροφορίες συμμετοχής
ΚΡΗΤΗ Τρίτη 24 Απριλίου | 14.00 – 18.00 Τετάρτη 25 Απριλίου | 14.00 – 18.00
Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κα Κιμιώνη (4ος όροφος) Εγγραφές: κα Δασκαλάκη (1ος όροφος)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πέμπτη 3 Μαΐου| 17.00 – 21.00 Παρασκευή 4 Μαΐου | 17.00 – 21.00 Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Χριστοδούλου (2ος όροφος) Εγγραφές: Σύμβουλοι Σπουδών (1ος όροφος)
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος