Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Πρόκειται για ένα σεμινάριο που σκοπό έχει να παρουσιάσει τις τεχνικές δημιουργίας και στησίματος επιδορπίου για a la carte εστιατόρια.
Θεματικές Ενότητες : 1. Φιλοσοφία γλυκού σε εστιατόρια 2. Εξειδικευμένες τεχνικές για την παρασκευή επιδορπίου όπως: - τεχνικές καλλιτεχνικής καραμέλας - διακοσμητική σοκολάτας - τεχνικές στησίματος και παρουσίασης γλυκού σε πιάτο 3. Συνδυασμός με επιδόρπιους οίνους
Δυνατά Σημεία: • εξειδίκευση σε ένα πεδίο που έχει μεγάλη άνθιση σε εστιατόρια. • μαθαίνει την εξίσου σημαντική αξία του γλυκού σε ένα ολοκληρωμένο μενού.
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Κορτσινίδης Παύλος, Πατησίων 125, 6ος όροφος
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος