Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ - Σεμινάριο με τον καταξιωμένο Pastry Chef, Χρήστο Βέργαδο

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σπουδαστές και Αποφοίτους Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, Επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες, Σπουδαστές, Αποφοίτους και Επαγγελματίες Μαγειρικής.

Περιγραφή σεμιναρίου

Πρόκειται για ένα σεμινάριο που σκοπό έχει να παρουσιάσει τις τεχνικές δημιουργίας και στησίματος επιδορπίου για a la carte εστιατόρια.

Θεματικές Ενότητες :
1. Φιλοσοφία γλυκού σε εστιατόρια
2. Εξειδικευμένες τεχνικές για την παρασκευή επιδορπίου όπως:
- τεχνικές καλλιτεχνικής καραμέλας
- διακοσμητική σοκολάτας
- τεχνικές στησίματος και παρουσίασης γλυκού σε πιάτο
3. Συνδυασμός με επιδόρπιους οίνους

Δυνατά Σημεία:
• εξειδίκευση σε ένα πεδίο που έχει μεγάλη άνθιση σε εστιατόρια.
• μαθαίνει την εξίσου σημαντική αξία του γλυκού σε ένα ολοκληρωμένο μενού.

 

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Κορτσινίδης Παύλος, Πατησίων 125, 6ος όροφος

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.