Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Εξειδικευμένο σεμινάριο αφιερωμένο στην ιταλική γαστρονομία, με τον καταξιωμένο chef, Πάνο Ιωαννίδη.
Συνταγές : •Tortelli με γέμιση ψαριού •Cappelletti di magrofriti •Ravioli Casunzieli •Maltagliati con salsiccia •Cannelloni με κρέμα από καπνιστή μελιτζάνα
Πληροφορίες συμμετοχής
Για Θεσσαλονίκη: Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Χριστοδούλου
Για Λάρισα: Καλέστε στο 2410 660 400, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Θάνος Καλογιάννης
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος