Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Παναγιώτης Πορίχης, Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο στοχεύει να μυήσει τους σπουδαστές στην παραδοσιακή Ελληνική και Ανατολίτικη κουζίνα, με επιστροφή στις ρίζες και στην παράδοση, με γεύσεις και αρώματα από Ελλάδα και Ανατολή.

Θεματικές Ενότητες :
• Συνταγές για μουσακά θαλασσινών, μωραϊτικο κοτόπουλο με γιαούρτι σε φωλιά σφολιάτας, γαμοπίλαφο, γλυκιά μυζηθρόπιτα, Χούμος, φαλάφελ, χουνκιάρμπεγεντί, κιουνεφέ
• Αφιέρωμα και ανάλυση στα ανατολίτικα μπαχαρικά
• Παρουσίαση, στήσιμο και ιδιαίτερες τεχνικές για Ελληνική και Ανατολίτικη κουζίνα
• Παραλλαγές συνταγών

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Κορτσινίδης Παύλος, Πατησίων 125, 6ος όροφος

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.