Εισηγητής
Ντίνος Δ. Νικολάου
Ο κύριος Ντίνος Νικολάου, απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης & του Tourism & Hotel Management School Vienna κατά την πολυετή διαμονή του στην Βιέννη εργάστηκε σε Διοικητικές θέσεις Διεθνών Ξενοδοχειακών Ομίλων, όπως Hilton, Intercontinental, Marriott καθώς και σε άλλες χώρες στα τμήματα Food & Beverage & HR. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις επισιτιστικού ενδιαφέροντος υψηλής γαστρονομίας & catering ως operation manager & Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Διετέλεσε καθηγητής στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Μακεδονίας και είναι εκπαιδευτής σε θέματα Ξενοδοχειακών & επισιτιστικών επαγγελμάτων. Είναι μέλος της Ένωσης Μπάρμαν Ελλάδας & διετέλεσε μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων επί σειρά ετών.
Σε ποιους απευθύνεται
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διευθυντές, υποδιευθυντές, maitre, captains, σερβιτόρους, βοηθούς σερβιτόρων και γενικότερα σε επαγγελματίες ξενοδοχειακών - τουριστικών μονάδων και επισιτιστικών επιχειρήσεων.