Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών σε χώρους εστίασης/εστιατόρια ξενοδοχείων με τον Ντίνο Νικολάου

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Taseis Management ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Ντίνος Δ. Νικολάου
Ο κύριος Ντίνος Νικολάου, απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης & του Tourism & Hotel Management School Vienna κατά την πολυετή διαμονή του στην Βιέννη εργάστηκε σε Διοικητικές θέσεις Διεθνών Ξενοδοχειακών Ομίλων, όπως Hilton, Intercontinental, Marriott καθώς και σε άλλες χώρες στα τμήματα Food & Beverage & HR. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις επισιτιστικού ενδιαφέροντος υψηλής γαστρονομίας & catering ως operation manager & Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Διετέλεσε καθηγητής στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Μακεδονίας και είναι εκπαιδευτής σε θέματα Ξενοδοχειακών & επισιτιστικών επαγγελμάτων. Είναι μέλος της Ένωσης Μπάρμαν Ελλάδας & διετέλεσε μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων επί σειρά ετών.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διευθυντές, υποδιευθυντές, maitre, captains, σερβιτόρους, βοηθούς σερβιτόρων και γενικότερα σε επαγγελματίες ξενοδοχειακών - τουριστικών μονάδων και επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Σκοπός

Το σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους να αυξήσουν τον βαθμό παραγωγικότητας και να αναπτύξουν εσωτερικά κίνητρα για ποιοτική εξυπηρέτηση. Απευθύνεται σε υπαλλήλους επισιτιστικών τμημάτων και παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις για ανάπτυξη της επαγγελματικής συνείδησης και βελτιστοποίηση των τεχνικών εξυπηρέτησης στους πελάτες της επιχείρησης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεματολογία | Τι θα μάθουν οι συμμετέχοντες

Ποιότητα στο εστιατοριακό προϊόν
Οφέλη από την εφαρμογή της Ποιότητας της εξυπηρέτησης.
Ιδιαιτερότητες του τουριστικού προϊόντος στο εστιατόριο.
Ο ρόλος του προσωπικού στην αποδοτικότητα της επιχείρησης.
Οργανωτική δομή. Καθήκοντα και αρμοδιότητες.
Η Κοινωνική ευθύνη στην παροχή υπηρεσιών.

Εξυπηρέτηση πελατών και επικοινωνία
Προσέγγιση και επικοινωνία με τους πελάτες
Διακρίσεις επικοινωνίας και η σημασία μετάδοσης του μηνύματος.
Η γλώσσα του σώματος.
Η σημασία των πελατών, των προσδοκιών και των αναγκών τους
Χειρισμός παραπόνων - Αντιμετώπιση διαφόρων τύπων πελατών

Τα χαρακτηριστικά της διαδικασίας πώλησης
Υποδοχή πελατών
Τεχνικές πώλησης
Η λήψη παραγγελίας στο εστιατόριο. Προτάσεις και up-selling.
Υπηρεσίες μετά την πώληση
Συμπληρωματικές υπηρεσίες στους επισιτιστικούς χώρους

Μεθοδολογία
Το πρόγραμμα είναι βιωματικό και συνδυάζει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Οι εκπαιδευόμενοι θα συμμετέχουν σε ασκήσεις και παιχνίδια ρόλων βγαλμένα μέσα από την καθημερινότητα μιας τουριστικής επιχείρησης.

Πληροφορίες συμμετοχής

Παροχές Σεμιναρίου
Σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή
Μπλοκ για σημειώσεις
Πτυχία (Βεβαιώσεις)
Coffee breaks (καφές ή χυμός και ελαφρύ γεύμα για τους συμμετέχοντες)
Δυνατότητα ένταξης στο ΛΑΕΚ

Κόστος Συμμετοχής

90€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.