Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ιταλογαλλικές τεχνικές με γεύσεις και αρώματα Ελλάδας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Πάνος Ιωαννίδης, chef
Έχει εργασθεί ως chef στα πιο κοσμοπολίτικα εστιατόρια των μεγάλων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε VIP Catering και σε σημαντικά ξενοδοχεία της Ιταλίας. Για 15 χρόνια αποτέλεσε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι. Για δεύτερη χρονιά τον απολαμβάνουμε ως κριτή στην εκπομπή «Master Chef». Εκτός από εξαιρετικά πιάτα και τεχνικές, ο διακεκριμένος chef ασχολείται με τον τομέα της Έρευνας και της Ανάπτυξης (R&D), το food styling, το food design and photography και το business managment γαστρονομίας και τουρισμού.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Εξειδικευμένο σεμινάριο από τον καταξιωμένο chef, Πάνο Ιωαννίδη.

Θεματικές Ενότητες :
- Σούπα από τοπιναμπούρ με απάκι και γαρίδα, αντίβ καραμέλα και τσικουδιά
- Τατάκι συναγρίδας με ρακόμελο, καπνιστή με τσάι του βουνού, σάλτσα τόνου Αλοννήσου
- Κρέμα Zabaglione λεμονιού με θυμάρι, crumble δεντρολίβανο και σκόνη από ανθόμελο

Τεχνικές σεμιναρίου:
- Όσμωση
- Μαρινάρισμα
- Πικλοποίηση σακχάρων αλκοόλης σε πρωτεΐνη
- Κάπνισμα

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες: κα Κιμιώνη (4ος όροφος)
Εγγραφές: κα Δασκαλάκη (1ος όροφος)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.