Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Digital Marketing and Search Engine Optimization Basics

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Σκοπός

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις κύριες Τακτικές και Πρακτικές για το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ καθώς και την Προώθηση Ιστοσελίδων, ενώ παράλληλα εισάγεται στις Βασικές Έννοιες της Στρατηγικής Προώθησης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σκοπό να εισάγει τους συμμετέχοντες στις Αρχές του Διαδικτυακού και Ψηφιακού Τρόπου Προώθησης και να τους διδάξει τις ομώνυμες Πρακτικές της Σύγχρονης Αγοράς του Internet.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτει τις Αρχές του Σύγχρονου Digital Marketing, της Χάραξης Στρατηγικής, της Βελτιστοποίησης στις Αναζητήσεις της Google (SEO), των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, του Μάρκετινγκ Συνεργατών (Affiliate), της Προώθησης μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, της Χρήσης των GoogleAnalytics, καθώς και των Τρόπων Παρακολούθησης και Αξιολόγησης Ιστοσελίδων.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει στους Επαγγελματίες του Marketing, την Γνώση και τις Τεχνικές για να Εξειδικευτούν στον Χώρο του Διαδικτύου, και των Σύγχρονων Τεχνολογιών, να Αναγνωρίζουν όλες τις Έννοιες και Πρακτικές στο Χώρο του Internet, καθώς και τα εχέγγυα για την Είσοδο ή Προώθηση στις Σημερινές Αγορές.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.