Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

LEAN SIX SIGMA BLACK BELT

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Σε ποιους απευθύνεται

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων που είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη μεθοδολογία Lean Six Sigma.

Σκοπός

Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος θα είναι σε θέση να κατανοήσουν σε βάθος και να εφαρμόσουν σε προχωρημένο επίπεδο τις αρχές και την Μεθοδολογία Lean Six Sigma και να ηγούνται σε σύνθετα και έργα βελτίωσης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Lean Six Sigma είναι ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης διαδικασιών που μπορεί να εφαρμοστεί σε πληθώρα επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους και συνδυάζει δύο ιδέες:
- Lean - μια συλλογή από τεχνικές για τη μείωση του χρόνου που απαιτείται για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών, και
- SixSigma - συνδυασμός των τεχνικών για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών, που ουσιαστικά συμβάλλουν στην αυξημένη ικανοποίηση των πελατών.
Ο συνδυασμός των δύο, Lean Six Sigma αποτελεί αποδεδειγμένα μια στρατηγική διαχείρισης των επιχειρήσεων που βοηθά τους οργανισμούς να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.
Σύμφωνα με πολλούς αναλυτές των επιχειρήσεων και των εμπειρογνωμόνων της βελτίωσης της ποιότητας, το Lean Six Sigma είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος επίδοσης των επιχειρήσεων στην ιστορία της εταιρικής ανάπτυξης.
Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να αναλυθεί η μεθοδολογία προσέγγισης DMAIC.

Πληροφορίες συμμετοχής

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να έχει εξοικείωση με τις αρχές και τη μεθοδολογία Lean Six Sigma σε επίπεδο Green Belt.
Είτε να έχει το συγκεκριμένο πιστοποιητικό είτε να έχει παρακολουθήσει ένα αντίστοιχου επιπέδου σεμινάριο ή workshop (80 ωρών)
- Κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να διαθέτει έναν προσωπικό υπολογιστή.
- Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα αν το επιθυμούν, να δώσουν εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα, από διεθνή φορέα πιστοποίησης για την απόκτηση του Six Sigma Black Belt Certification.
- Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο Δεν περιλαμβάνει τη συμμετοχή στις εξετάσεις.
- Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από την TÜV AUSTRIA ACADEMY
- Το κόστος συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί πλήρως από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ. Η ηλεκτρονική υποβολή θα πρέπει να γίνει με δική σας μέριμνα τουλάχιστον πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος. Η TÜV AUSTRIA ACADEMY, δεν αναλαμβάνει την υλοποίηση της σχετικής δήλωσης / διαδικασίας.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.